Lemix Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Ktos mi moze wytlumaczyc jak sie odczytuje ratio w emulu. Ja mam np 1.4:1 i co to znaczy. CZy to jest stosunek oddanych do pobranych czy co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemix Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Albo bede wdzieczny jak ktos mi poda naprawde dobra stonke o emulu z pozadna wiedza informacji bo to co znalazlem dotychczas to akie ogolnikowe informacje same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 A pomyslałes co znaczy UL:DL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 A tak z ciekawosci spytam dlaczego wogole interesuje Cie ratio w emule? Rozumiem ze jest wazne przy torrentach ale emule... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 A pomyslałes co znaczy UL:DL ?Ratio raczej pokazuwane jest jako DL:UL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 http://www.emule-project.net/home/perl/gen...eneral.cgi?l=20 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...