Zenfist Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jak w temacie 8) Zamieszczajcie tutaj swoje osiąnięcia w dziedzinie wykrzaczania (nie zabijania) naszych ofiar :twisted: Oto co powitało mnie po dropmodzie na p4c800 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 a tu moj obrazek ;] http://www.revolution.roteh.pl/forum/downl...//33608-bug.jpg 1600*1200*900kb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 a tu moj obrazek ;] http://www.revolution.roteh.pl/forum/downl...//33608-bug.jpg 1600*1200*900kb Miałem takie coś na Epoxie jeszcze, tylko ze jeden rządek tych śmiesznych znaczków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 normalnie nie umiecie czytac pisma obrazkowego. a plyta po prostu z Wami chce porozmawiac. 'Niedlugo nadejdzie zima i temperatura spadnie ponizej ukochanego zera. Pieniadze nie dadza tyle szczescia co snieg za oknem...' itd. itd. - jezykow sie uczcie panowie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 pewnie masz racje. tylko czy nie mogl tego walnac na wyswietlaczu ?? ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 to programuja ludzie majacy Hexy w oczach - ciesz sie ze chociaz obrazkowym walneli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 no to ja też sie pocgalę.... swopim blue screenem..... ehh no ale to było bez happyendu i bez ingerowania żadnego z mojej strony....., http://www.dszywala.neostrada.pl/dziw.jpg Trochę długo sie będzie otwierać ale w arto :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBos18 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 -> Niemiec Na jakiej płycie takie coś się zrobiło ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 -> Niemiec Na jakiej płycie takie coś się zrobiło ?? 1216189[/snapback] na mojej :P epox 8rda rev1.1 z ostatnim biosem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 No i mój obrazek. Nie jest to co prawda efekt o/c, ale efekt używania super zasilacza marki codgen :D Takie atrakcje miałem kilka razy dziennie zanim nie kupiłem czegoś lepszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 jak nie oc to sie nie liczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 jak znajde to pokaze wam jak sie fajnei winda wysypala jak zamocowalem FC na GF256 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Mnie wysypywało że mam proca 6352MHz :D To było dość powtażalne, przy fsb 230x10.5 lub x11 chyba Nie moge powtórzyć bo mobo na którym się to działo zjarał mi świder Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Z tego na razie nic nie będzie... :lol: 1024x768 ~~270KB trzeba jeszcze nad tym popracować... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2rola Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Hi U mnie po walce z OC na MSI NEO na 875P. System w koncu wstal. Lecz w w windzie pojawil sie komunikat, ze komp jest inny i poprosil o ponowna rejestracjie :lol: Nie dzialaly zadne programy od MB, pozatym wszystko ok. Pomoglo dopiero przeflaszowanie BIOS, lecz winda nadal zadala klucza !!!. Jak zwykle nie obylo sie tel. zaufania. Pan powiedzial, ze to system antypiracki ;) Bylo tak ze kazda inatalacjia to tel. - chyba im sie licznik wyczerpal ;). Szczesciem jakims pozbylem sie MB + XP Prof. Nowej windy nie rejestruje dopuki sie Oc nie ustablizuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 nr1 http://img81.exs.cx/img81/3758/dscf04966ki.jpg nr2 http://img81.exs.cx/img81/5293/arty2tk.jpg :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Takie rzeczy to sie mi robiły na grze video jak wyjąłem dyskietke podczas grania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...