devon Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Witam, mam pytanie jeśli brałbym sie za "ostre" :] podkręcanie kompa to w co bym musiał zainwestowac ?? Co daje lepsze chłodzenie na mosfetach ? jak mozna odblokowac mnoznik w bartonie 2500 Xp+? Mam płytę Epoxa 8RDA+ rev. 1.1, Athlona 2500XP+ idzie na 3200XP+ i jeszcze mozna napięcie obnizyc :) , dzięki, pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ze sie tak czepie: a TO narzedzie cos Ci mowi? Mnoznik w Bartonie, to musi byc opisany na forum, bo nawet caly topic o nim chyba widzialem. Poza tym podstawa to zasilacz, a my o twoim nic nie wiemy. Jak chcesz rekordy w 3D Marku bic, to ta karta odpada w przedbiegach nawet na azocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 grafe bede wymieniał i chciałbym sie cos pobawic w podkręcanie, zasiłke mam słaba 300W, co mozna zmodyfikowac na płycie zeby wiecej proca podkrecic ? bo jak sobie przypominam to jakies 2400 Mhz wykręcłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 300W Ale jaka firmowka czy cos pokroju Codegen ? Jak zamierzasz zmienić grafe, i krecic to ja bym sie troche bal o sprzet... najlepiej z grafa wez nowa zasilke bo calkiem mozliwe ze nie pociagnie juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Na początek zainwestuj troche czasu na czytanie forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 O bartonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...