limal32 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Napisałem w temacie temp. powietrza wydmuchiwanego z zasilacza to 33 stopnie celsjusza . NAPISZCZIE ILE WY MACIE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weinc Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Napisz jeszcze, jak to zmierzyłeś. Serio pytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 to zależy od temp otoczenia człowieku !! tak samo głupio podam że miałem 29st, ale jak widzisz w niczym ci to nie pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 No tak ale dałem ciała OCZYWIŚCIE ŻE TO ZALEŻNE OD TEMP OTOCZENIA Prostuje temp w pokoju to 22 , termometr pokojowy(alkoholowy) przystawiony na styk do łopatek wentlatorka i czas mieżenia (w trakcie 3dmarka) Teraz powinno być jasne , sorki za zamieszanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Narazie 22--->29 podczas przedlądania WWW 22--->30 pod obciążeniem (po 3dsmarku) ale u mnie nie ma się co grzać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Witam, U mnie przy dużym obciążeniu systemu było 33 st (mierzone termometrem przy wylocie z zasilacza). Przy mniejszym obciążeniu jest ok 10 st. mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ekhm 23,6 --> 30,4 (idle/www) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...