bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 gierka ma 2 mb, polega, na zadaniu manekinowi jak najwiekshych obrazen spychajac go ze schodooff :P jak osiagniecie ponizej 400, lub powyzej 150000, to dajcie znac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 A może tak linka do niej byś dał co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 8O 8O 8O 8O 8O 8O o co chodzi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 bruce a może byś tak podał do niej linka :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 sorx, ale updateowalem norton anivirus i wcisnalem ok :/ http://taat.fi/taat/porrasturvat/porrasturvat102.zip tu macie linka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 U mnie nie moze znalexc jakiegos .DLL'a :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 tak niektoorzy maja, to normalne, nie wiem,c zy to od sys. operacyjnego nie zalezy, na forum tacops, tesh komus dlla brakowalo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 jak osiagniecie ponizej 400, lub powyzej 150000, to dajcie znac :P mój wynik to: 98 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 jak osiagniecie ponizej 400, lub powyzej 150000, to dajcie znac :P mój wynik to: 98 :D qrde, podaj parametry plis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 qrde, podaj parametry plis jako cel główka Parametry: Heading: 201.39 Pitch: -90.00 no i oczywiście jak najmniej siły:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ta ja tu ledwo 60000 zdobywam ale jak zobacze na top scores to mysle ze to jakis przekret , to niemozliwe !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 poprawka :wink: : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 poprawka mój wynik to: 0 :D przy celowaniu w korpus i parametrach: heading: 38.96 pitch: -90.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Szkoda ze nie ma czegos podobnego z rowerzysta ( np. kij w szprychy, samochodem w tyl/bok/z gory :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 giera super czea przyznac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Tez sie pochwale a co :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ja bym sie pochwalil moimi 160tys, ale odpalam gre z archiwum i nie zapisooje zmian :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Szczał w karczycho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Cholera ukradli moj chory pomysl, myslalem nad zrobieniem czegos takiego ok 1,5 roku temu :D Tylko myslalem o jakims zboczu gorskim z kamieniami, a gosciu mial byc bardziej skomplikowany, i mialy byc zlamania i puls goscia i czy przezyl czy nie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Fajna rzecz, tylko czemu ludzie mają takie wysokie wyniki - u mnie tylko 76787. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 nie tam musi być jakiś bug bo najlepszy lokeś ma 313milionów punktów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 tez sie wlasnie dziwie , szkalem jakiegos buga ale nic nie znalazlem najwiecej ile mialem to macie tam wyzej 78 tys. do miliona jeszcze troche brakuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Mi sie udalo 131067 Ale nie mam gdzie dac ss wiec musicie mi wierzyc na slowo :) Tak cyz siak, jak probowalem drugi raz identycznie udezyc, mialem juz tylko ok. 60 000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A jakie to ma wymagania? Bo nie ma sensu sciagac jak gosciu ma spadac klatkujac... :P Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 hyh nie takie bo na moim sprzęcie jak zmieniasz kamery podczas lotu gościa to skacze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Mi sie udalo 131067 Ale nie mam gdzie dac ss wiec musicie mi wierzyc na slowo :) Tak cyz siak, jak probowalem drugi raz identycznie udezyc, mialem juz tylko ok. 60 000... wyslij mi na maila, to ci zahostooje :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 A jakie to ma wymagania? Bo nie ma sensu sciagac jak gosciu ma spadac klatkujac... :P Pozdr... mam nadzieje ze to byl zart :-) a jak nie to mowie ze ta gra dzial w tle windows-a cos jak flesh wiec wymagania ma minimalne :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Jak animacja jest duza, np. 800x600 i na dodatek w najnowszym Flaszu to mi przychrupuje (ujowo napisany ten plugin :P). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...