spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Hardware -------- Recommended minimum hardware: About 600 MHz processor Good OpenGL accelerated graphics adaptor Sound card Recommended hardware for good performance: 1 GHz processor Fast OpenGL accelerated graphics adaptor (e.g. cenzura) High quality sound card No i co z tego, na 233@350 chodzi superko :lol:. No i ta muzyczka niezla jest nawet, dosyc klimatyczna huehehe Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Jak animacja jest duza, np. 800x600 i na dodatek w najnowszym Flaszu to mi przychrupuje (ujowo napisany ten plugin :P). Pozdr... Zainstaluj najnowszy flash plugin te animacje mają minimalne wymagania i nawet na słabych kompach chodzą dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 no i urzadzilismy w pracy zawody :))) kto mocnej go walnie :)))))) hyhyhy 11 kompow i wszyscy killuja manekina :)))))))))) od dzis bedzie to nasz poranny odrdzewiacz emocji :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Mi sie udalo 131067 Ale nie mam gdzie dac ss wiec musicie mi wierzyc na slowo :) Tak cyz siak, jak probowalem drugi raz identycznie udezyc, mialem juz tylko ok. 60 000... wyslij mi na maila, to ci zahostooje :P :P Przydalby mi sie ten twoj mail ;) zebym mogl to wyslac. Podaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Próbowałem zrzucić go z drugiej strony, ale nie chce dolecieć do krawędzi :lol: :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 A jakie macie najkrotsza a najwydajniejsze upadki? Ja mam 30050 i koniec upadku na drugim schodku :). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 2 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2002 ee cos macie zawyzone te wyniki :P ja mam 66 tysiecy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 Łeee...mój rekort to niecałe 80.000...... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 4 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2002 gierka ma 2 mb, polega, na zadaniu manekinowi jak najwiekshych obrazen spychajac go ze schodooff :P jak osiagniecie ponizej 400, lub powyzej 150000, to dajcie znac :P ja miałem 997 za pierwszym razem a potem ok.60000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hehe ja mam jusz 64XXX >:) ale fajna nawet >:) szkoda ze nie ma większych schodów i of koza wiecej punktow w ktore mozna uderzyc >:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Hm, jednak gierka mi dziala, moj najlepszy wynik to chyba 78tys., ale w grze musi byc jakis bug, jak mozna osiagnac wynik 44444444444, taki ktos mial jak przedwczoraj patrzylem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Uderzyłem go od dołu w głowe z najmniejszą mocą. Podskoczył i opad bez obrażeń. Tylko nie wiem jak wysłać obrazek z dysku :? [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 http://C:Moje dokumentywynik1 Uderzyłem go od dołu w głowe z najmniejszą mocą. Podskoczył i opad bez obrażeń.[/img] Dla ścisłości: obrazki można wklejać tylko z serverów. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 http://C:Moje dokumentywynik1 Uderzyłem go od dołu w głowe z najmniejszą mocą. Podskoczył i opad bez obrażeń.[/img] Dla ścisłości: obrazki można wklejać tylko z serverów. :P To pięknie kiczowo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hehe, jestem na 7 miejscu na swiecie na liscie last 24h ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 moim zdaniem te olbrzymie wyniki to sa oszustwa, kiedys pod dosem (pod win pewnie tez sie da, ale narazie sie w to nie bawie) mozna bylo sobie zamrozic program i poszukac pod jakim adresem w pamieci jest utrzymywany jakis wynik (np kasa) i dodac sobie, niewierze ze ktos uderzyl dokladnie na 555555555 P.S spadłem już na 9-te :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 hehe, jestem na 7 miejscu na swiecie na liscie last 24h ;-)A jaki miales wynik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 GRA NA MOIM POZIOMIE :wink: :!: POPROSTU ZAJEBICHO :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 qrna.... nie moge pobic wyniku 61000 pkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 no rekord :D 74000 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 moim zdaniem te olbrzymie wyniki to sa oszustwa, kiedys pod dosem (pod win pewnie tez sie da, ale narazie sie w to nie bawie) mozna bylo sobie zamrozic program i poszukac pod jakim adresem w pamieci jest utrzymywany jakis wynik (np kasa) i dodac sobie, niewierze ze ktos uderzyl dokladnie na 555555555 P.S spadłem już na 9-te :-( ja tak czitowalem w jakas gre, ale nie pamietam w jaka ;) pamietam, ze stara byla :P jakis rts znany bardzo kieys :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Widzialem to pare miesiecy temu, nudzi sie po 5 minutach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...