Skocz do zawartości
bruce

buahahahahhaha

Rekomendowane odpowiedzi

Hardware

--------

Recommended minimum hardware:

About 600 MHz processor

Good OpenGL accelerated graphics adaptor

Sound card

Recommended hardware for good performance:

1 GHz processor

Fast OpenGL accelerated graphics adaptor (e.g. cenzura)

High quality sound card

No i co z tego, na 233@350 chodzi superko :lol:. No i ta muzyczka niezla jest nawet, dosyc klimatyczna huehehe

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak animacja jest duza, np. 800x600 i na dodatek w najnowszym Flaszu to mi przychrupuje (ujowo napisany ten plugin :P).

Pozdr...

Zainstaluj najnowszy flash plugin te animacje mają minimalne wymagania i nawet na słabych kompach chodzą dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie udalo 131067 Ale nie mam gdzie dac ss wiec musicie mi wierzyc na slowo :) Tak cyz siak, jak probowalem drugi raz identycznie udezyc, mialem juz tylko ok. 60 000...

wyslij mi na maila, to ci zahostooje :P :P

Przydalby mi sie ten twoj mail ;) zebym mogl to wyslac. Podaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem te olbrzymie wyniki to sa oszustwa, kiedys pod dosem (pod win pewnie tez sie da, ale narazie sie w to nie bawie) mozna bylo sobie zamrozic program i poszukac pod jakim adresem w pamieci jest utrzymywany jakis wynik (np kasa) i dodac sobie, niewierze ze ktos uderzyl dokladnie na 555555555

P.S spadłem już na 9-te :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem te olbrzymie wyniki to sa oszustwa, kiedys pod dosem (pod win pewnie tez sie da, ale narazie sie w to nie bawie) mozna bylo sobie zamrozic program i poszukac pod jakim adresem w pamieci jest utrzymywany jakis wynik (np kasa) i dodac sobie, niewierze ze ktos uderzyl dokladnie na 555555555

P.S spadłem już na 9-te :-(

ja tak czitowalem w jakas gre, ale nie pamietam w jaka ;)

pamietam, ze stara byla :P

jakis rts znany bardzo kieys :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi