baba Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Witam Jestem laikiem co do podkręcania procesorów i inych cześci. Mam płyte Gigabyte GA-8I865P-G - 2004 GT Edition i celeronaD 2,66 Poprosił bym tutaj zeby ktos mi krok po kroku wytłumaczył jak podkręcic celka, czyl=li takie małe FAQ dziekuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 powiem ktorko, bylo, szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Jak bym nieszukał to bym niepytał.... Jak bys mogł podać linka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29395 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...