piotrek789456 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Czesc chcialbym wiedziec czy zawsze jak sie robi partycje to zjada kilka giga dysku, kiedys brat cioteczny mi robil partycje i nie mam 7gb, czy to normalne? ;] i czy mozna w partition magic usunac wszystkie partycje i zrobic nowe? :> dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Napisz, jaki masz dysk i ile masz po zrobieniu partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz00 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Pewnie te 7gb jest po prostu niezagospodarowane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek789456 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 mam 80 gb dysk i po dodaniu rozmiaru wszystkich partycji brakuje mi 8 gb do calosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Czyli wszystko normalnie. Tak jest zawsze. Dyski mają 120GB, ale powierzchnia po utworzeniu partycji jest o 10GB mniejsze. To jest normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek789456 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 dzieki za szybka odpowiedz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Wynika toz tego ze producenci podaja ze 1GB danych to 1000 MB a w rzeczywistosci jest 1024 MB na 1GB. Wiec sie wszystko zgadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Tak mib to sluszna uwaga :) Ludzie czesto nie bioro pod uwage tego ze 1GB rowna sie 1024 MB i stad te roznice :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...