Skocz do zawartości
punek

Ludzie ratunku porty na płycie chyba mi padły

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, jesli chodzi o Ciebie to nie mam Ci nic dobrego do zakomunikowania. U mnie awaria ps/2 oznaczala nic innego jak powolna smierc mojego Biostara M6TLC... I DZIEKI BOGU ZE PADLA! :lol: W przeciwnym razie nie mogl bym wycisnac 350 MHz z mojego koma hueheheh ;).

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prwdopodobnie zrobie tak jak Marco powiedział. Znowu ma problem z tą płytą. Po ustawinieu na 166 komp sie wyłącza i za chwile znowu się włącza ale znowu jest 133. Powyżej 150 winda sie nie idzie bo pojawia sie jakis komunikat ze brak jakiegośtam pliku (WINDA XP). Dopiero na 145 chodzi dobrze. Czego to jest wina. Procek AROIA pamiątki Nanya 333.

Temp na CPU 50C

a jakie dałeś napięcie??jakie timingi??itp??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podłączony tylko jeden dysk. Wszystko inne odłączyłem. Zostawiłem tylko garficzną i modem. I nadal jeden wielki ch... . Mam tej kur...... dość. Chyba kupie sobie jakiegoś epoxa. To może wtedy pujdzie na więcej. Graficzną oczywiście odkręciłem spowrotem. O miałem się pochwalić moim wynikiem 175/143@220/190 tylko tyle bo podziałki zabrakło w zakładce częstotliwość taktowania. Ale poszłaby więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teee, a wiecie co? Ja ostatnio tak mialem ze jak dalem FSB na 83 MHz (PCI na niemile wysokim poziomie) to mi nagle sie mysza wylaczyla i zipa dumna! Resety nie pomagaly az nie obnizylem czestotliwosci do przyzwoitego poziomu... Moze to o to chodzi?

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienili mi na płyte Ga-7vaxp. Może to i dobrze bo mam przynajmniej wyjście optyczne 8) Tylko mam jeden problem FSB mogę zminić tylko do 159. I tak mam pytanie bo mam zworke na płycie którą mogę zmienić FSB na 166. Czy nie zjebje mi się sprzet?

Pozdrawiam

Punek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...