Szymoon Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Jako, ze dlugo juz nie mialem zadnych pytan(bo komp byl w serwisie :P) przyszedl czas, a wiec konkretnie 1. Nie da sie zrobic cos z tym wiatraczkiem na grafie ? on mi wydziela najwiecej halasu, jest okropny !!! WAZNE 2. W codecreature mam srednio w 1024 17 fps !!! co ejst grane ? reszta sprzetu to dysk 7200obr. 256 ram, AXP1800+ - przeciez na tym powinienem miec jakies 30 fps... 3dmark jeszcze nie sprawdzalem, za to w MR3 przy AA4x w 1280x960 od czasu do czasu przycielo(ale nie mocno). Detonatory 28.32 - moze to detki ? na jakie zmienic i gdzie znajde jakis program do odinstalowywania starych detonatorow. Jak zwykle wdzieczny za pomoc. Ps. Win98 za pierwszym razem ladowal mi sie w 3 sec :) monitor nawet nie wyrabia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Jako, ze dlugo juz nie mialem zadnych pytan(bo komp byl w serwisie :P) przyszedl czas, a wiec konkretnie 1. Nie da sie zrobic cos z tym wiatraczkiem na grafie ? on mi wydziela najwiecej halasu, jest okropny !!! WAZNE 2. W codecreature mam srednio w 1024 17 fps !!! co ejst grane ? reszta sprzetu to dysk 7200obr. 256 ram, AXP1800+ - przeciez na tym powinienem miec jakies 30 fps... 3dmark jeszcze nie sprawdzalem, za to w MR3 przy AA4x w 1280x960 od czasu do czasu przycielo(ale nie mocno). Detonatory 28.32 - moze to detki ? na jakie zmienic i gdzie znajde jakis program do odinstalowywania starych detonatorow. Jak zwykle wdzieczny za pomoc. Ps. Win98 za pierwszym razem ladowal mi sie w 3 sec :) monitor nawet nie wyrabia. 17 fsp w codecreature to naprawde moim zdaniem dużo [ja o takim wyniku moge pomażyć, a tak w ogóel to ten benkmark mi nie ruszy:)] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Jesli porownuje ze sprzetem podobnym do mojego to nie(na podobnym jest 25-30). A jesli przy tym benchmarku cos wysiada, to w grach pewnie tez bedzie gorzej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 No luuudzie dwa proste pytania, nie mzoecie mi pomoc ?? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 No luuudzie dwa proste pytania, nie mzoecie mi pomoc ?? :cry: nikt nie ma takiej karty :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyrion Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Ściągnij z NVISION DetonatorDestroyer. pozdr tyrion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Sprawdz też w 3d marku, i Q3, wolfenstain itd. Może się okazać że tylko z tym benchmarkiem masz problem. Bo np: ja mam Xp1800+, GF4ti4400, a w takiej grze jak Medal of Honor czasem spada mi poniżej 15 fps. I ni c z tym nie zrobie zmieniałem windowsy , stery i dalej nic. Tak już musi być. Albo Ghost Recon na full detalach mi przycina. "Życie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Sprawa wydanosci sie juz wyjasnila(9k w 3dmark2001, 30 fps w codecreatures, a ghost recon przynajmniej w 1280x960 nie przycina ani troche), okazalo sie ze mialem wymuszony AA 4x w wlasciwosciach. No ale sprawa wentyla dalej otwarta, jak mniejsze napiecie to zmniejsze wydajnosc, a juz teraz grafa jest najcieplejszym miejscem w moim kompie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...