Crash_Black Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Zakupiłem Ati Radeona 9550 i mam problem z ta karta chodzi o to ze jak np. gram w NSFU2 lub Serius Sama 2 to gdy na planszy zrobi sie dużo dymu lub postaci to wywala mnie z gry i na pulpicei wyskakuje komunkat, że jakis akcelerator od karty nie moze nawiazac polaczenia z ekranem cos takiego a detale w grach mam posustawiane na polowie a nawet jak dam na mniej to i tak mnie wywala Ktos wie jak to zrobic , moze cos trzeba w sterownikach pogrzebac ? Ale gdzie ? Dzieki za odpowiedzi, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Tak jak u kolegi cheetah-007 sprobuj wylaczyc VPU Recover bo prawdopodobnie w tym tkwi problem :wink: Pewnie chcialbys wiedziec jak :wink: Ano tak :arrow: Wlasciwosci :arrow: Ustawienia :arrow: Zaawansowane :arrow: Zakladka VPU Recover :wink: Odznaczasz obydwa pola i po krzyku :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ali: niech nie wylacza VPU Recover, bo mu sie bedzie caly komp resetowal. Lepiej wylaczyc tylko powiadomienie, wtedy VPU nadal dziala (na poczatku grania zniknie mu obraz na chwilke), a nie bedzie go z gry wywalac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash_Black Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 wieć jak mam to zrobic?? i jakie włściwości właściwości czego mam dac ?? proszę o szybką odpowiedz , dzieki weilkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 wlasciwosci pulpitu (czyt. tam gdzie se zmieniasz tapete i rozdzielczosc :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 wylacz fastwrites w biosie zainstaluj omegi i wylacz fw przy instalacji programowo i napisz jak rezultaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash_Black Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Wiec co mam zrobic wyłaczyc te VPU Recover czy zainstalowac OMEGI (co to wogu;le jest i skad to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>?) i gdzie to sie wylacza w biosie ?? Poradzcie co mam zrobic krok po kroku jak mozecie bo ja sie calkowicie nie znam :( dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Huh...wszystko krok po kroku :roll: to jedziemy :wink: Zacznij od wylaczenia fastwrites w biosie...opcja ta powinna sie znajdowac w zaawansowanych wlasciwosciach chipsetu...do biosu wchodzisz przyciskiem delete podczas uruchamiania kompa ale o tym chyba wiesz :wink: Nastepnie sciagnij omegi stad http://www.omegadrivers.net/ btw. sa to sterowniki do kart graficznych :wink: no i na koncu jak bedziesz instalowal omegi to instalator zapyta sie czy wlaczyc fastwrites czy nie...bierzesz nie i ten problem masz z glowy :wink: Oczywiscie jezeli to jest przyczyna Twoich zmartwien :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...