bartasxx Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Witam !!!Czy ktos mnie oświeci i powie mi gdzie kupię asusa v9999GT w Poznaniu lub Wielkopolsce za 1400.00 zł? Paranoja karta w przeciągu tygodnia podrożała o ok 500.00 znalazłem ja nawet w cenie za 2000.00 ze 128 mb to jest jakaś paranoja!!!Karta jest bardzo dobra stosunek ceny 1400.00 do jakości dawał nam bardzo dobry wybór ale niestety sprzedawcy w arogancki sposób zauważyli ,że na karte jest ogromny popyt i dokrecili cene na maksa!!!! Pewnie nie można zarobić na karcie 10%,20% tylko odrazu 100% ( w sklepie internetowym Pulsar znalazłem te karte z 1090.00 -oczywiście to była pomyłka , za to wspaniałomyslny sprzedawca powiedział ,że za znalezienie pomyłki sprzeda mi ją za 1800.zł) a oto ceny u naszych zachodnich sąsiadów http://www.geizhals.at/eu/a116431.html ceny się kształtują od ok 281 euro wersja BULK i ok 310 euro BOX + około 10 euro przesyłka jeżeli chodzi o gwarancje to tylko na miejscu ale to chyba nie jest problem zreszta żeby sprzęt nawalił to trzeba mieć naprawde pecha Widać ,że naszym sprzedawcą brakuje kultury jak i dobrego smaku -żenada :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Za 1400+24 zlote mozesz ja miec z www.computer.istore.pl w ciagu 24godzin, ja mieszkam w Szczecinie i doszla w nienaruszonym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Cytat Za 1400+24 zlote mozesz ja miec z www.computer.istore.pl w ciagu 24godzin, ja mieszkam w Szczecinie i doszla w nienaruszonym stanie. Czyli polecasz sklep ogólnie ?? bo mam tam zamiark kupić powercolor X800 pro i sie wacham bo sklepu nie znam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 A kupuj kupuj. Fajny sklepik. Tam kupilem swego X800, ktory po awarii byl "naprawiany" 2 dni 8O (a nie 20 tygodni jak w siriusie :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Nie zwalajcie winy na sprzedawcow. Obserwuje ceny w hurtowniach. Jakis czas temu patrze w poniedzialkowy poranek i widze 1099 netto. W piatek cena wzrosla do 1475 netto. Faktycznie paranoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komsad Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 bezwzglednie winny jest Asus... nie dostarcza kart w ilosciach, ktore pokrywaja zapotrzebowanie... stad jak juz cos jest to znacznie drozsze niz do niedawna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ludzie nie ma się co denerwować, po świetach spadnie popyt i karty stanieją, przecież teraz wszyscy wiedzą że to najgorszy okres na kupno kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 http://www.geizhals.at/eu/a116431.html czy jest mozliwosc kupna tej karty w tym sklepie i zeby mi doszła do Polski ?? ile kosztuje przysyłka wtedy ? bo jak karta kosztuje kolo 1150zł to by sie opłacało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cga Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 heh - jezeli sa ludzie, ktorzy kupuja karte z gorszymi pamiatkami i w dodatku 128mb za 100 pln mniej lub nawet za te same pieniadze co pelny GT z 256mb to coz mozna powiedziec - smierc frajerom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasxx Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Pewnie ,że przy cenie 1800.00 czy 1900.00 lepiej dołożyć troszkę i kupić pełnego Gt ale jakby cena była w okolicy 1400.00 to naprawde warto za tę karte A jeśli chodzi o przesyłke z Niemiec - tak samo dojdzie do nas jak wszędzie koszt przesyłki to ok 10-11 euro także się opłaca dobrze by było mieć kogoś kto zna dobrze język wtedy napewno byłoby łatwiej i pewniej ja napewno pokuszę się i kupię w Niemczech Jak to wyjdzie poinformuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...