Mumin1 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Mam takie pytanie odnosnie gdzie moge znalesc sterowniki do kierownicy "Dexxa-Steering Wheel" na port gier jest podłaczana. OPIS: jaki do niej znalazłem ("Kierownica jest mocowana do podłoża za pomocą czterech mocnych przyssawek. Koło kierownicy zostało wyłożone gumową, chropowatą wykładziną, dzięki której kierownica nie wyslizguje się z rąk. Manetka zmiany biegów i pedały przyspieszenia oraz hamulca pomagają graczowi poczuć się jak za kierownicą prawdziwego samochodu =Sterowniki : urządzenie obsługują sterowniki dostarczane z systemem Windows 9x / 2000 -Typ łacza : DB15 -Max. kąt obrotu : 220 st. -Przyciski : cztery ") Prosze o pomoc bo nie wiem gdzie mam jeszcze szukac ?? Bo nie wiem nawet jaki ona ma sybol albo numer seryjny Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Pod 98 i pod xp u mnie dexxa działa bez żadnych driverów tylko te co są w windzie (bo żadnych w pudełku nie miałem, poza tym moja kiera nie ma gumowej wykładziny i manetki zmiany biegów). Spróbuj z tymi dostępnymi w Windzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...