Izzy Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Mam Radka 9550 gigabyte ( hynix 4.0 ) wgrane mam najnoiwsze przerobione stery ze strony www.techpowerup.com chyba 4.11 ...Chce podkręcić moją kartę Jednak mam problem a kazdym programie : Riva tuner , powerstrip , Ati Tray tools poge podkręcić rdzeń tylko do 375 mhz za to ram asz do 600 !! Dlaczego nie moge ustawic wyzszego rdzenia ??...co robic ??.. A tej chwili uzwam ATI tary Tools !!! POMOCY co robic ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 ja miałem podobnie i.... podkreciłem jednym programem do maksa, a nastepnym od tego pułapu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Po pierwsze,zmien tytul bo Pan Moderotor moze byc niezadowolony :? Po drugie uzyj do krecenia RadLinkera :wink: W nim sam sobie ustawiasz maksymalne wartosci do jakich mozna krecic grafe,oczywiscie z umiarem bo dostepne wartosci sa troche duuze :twisted: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuchciK000 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ja tez polecam RadLinkera :) u kumpla na gf 5800 byl podobny problem na innych programach , a na RadLinkerze bylo spoko 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Kuchcik od kiedy ty masz kumpli??? :twisted: a co do RAdLinkera to tez polecam mimo ze wole ati tray tool i riva tuner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuchciK000 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 No wlasnie dj.skorek czemu ty nie mash, a co do riva tunera to wymiata :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...