Dzida Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Chciałbym was poprosic o podpowiedzenie w sprawie kupna nowej karty dzwiekowej :!: do 500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Nie wiem po co Ci taka droga karta :roll: Napisz cos wiecej do czego ma sluzyc ta karta :?: Do czego uzywasz komputera :?: I jeszcze jedno pytanie do czego chcesz podlaczyc ta karte :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Może przesadziłem z ceną ale za 300 to chyba coś kupie Karta ma służyć do gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 To moze kup sobie sb.live 5.1 za 100zl a te 200 daj mi? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 do gier wystarczy 5.1 za 110 zł np.creativa Ale i tak niektóre najnowsze gry typu NFSU2 mają tylko tryby MONO I STEREO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Co podepniesz pod ta karte :?: Masz glosniki czy moze amplituner :?: BTW. 100zl za karte wystarczy a ja polecam cos takiego Creative Sound Blaster Audigy LS tu http://www.esc.pl/ za 98zl :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...