niko2003 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Jakby ktoś chciał taki duet, to może zapomnieć, płyta wstaje, ale obrazu nie wyświetla, na każdych innych pamiątkach wszystko śmiga. Szkoda, że nie na TWINMOSACH (cholerny epox) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 nie cholerny epox tylko szitowe twinmosy , ja juz nigdy nie kupie twinow bo z moimi tez mialem problemy , oddalem je w pi*** i zakupilem to co mamw podpisie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papik Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Witam To rzeczywiście nie wina płyty tylko pamięci... tesh jestem nieszczęsnym posiadaczem dwóch kostek TWINMOSA i nie idą na Dualu... więc szykuje się wymiana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 u mnie też był problem z Twinmosami, były to pamiątki pc3200, a nawet na fsb166 nie chciały pójść, oddałem je w sklepie i zamówiłem sobie Hynixy :) te to śmigają na fsb240 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...