Leoni Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 bierz spokojnie te karte.....jesli chcesz cos wiecej sie o niej dowiedziec to wejdz w posta o 9800se ..tam wiekszosc ludzi ma karty z tej firmy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Moim zdaniem pobor mocy wzrosnie (niech mnie ktos poprawi jakby co :) ). Na pytanie czy Twoj zalilacz da rade nie podejmuje sie odpowiadac, az takim znawca nie jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dres252 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 mam pomysł kupie ta karte ale niebede jej zakładał albo ja założe i niebede odblokowywał dodatkowych 4 potoków bede liczył na to że mam szcze ście i sa sprawne a jak kupie nową zasiłke to wtedy odblokuje (mam nadzieje żę 4 potoki bedą sprawne jeszcze przy moim szcze ściu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Moze po prostu pojdz do jakiegos kumpla i u niego potestuj? Kupowac karte do modowania i jej nie sprawdzic, szczegolnie przy takich warunkach gwarancji, to IMHO ciut bez sensu... Glupio by bylo zostac z 9800se :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dres252 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 no tylko moi koledzy maja porównywalne sprzety do mnie czasami słabsze czasami troche lepsze ale może mają lepsza zasiłke tylko czy mi pozwla sprwadzić u nich ta karte :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...