FaBiK Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Witam Mam pytanie czy mi sie oplaca wymienic Radeona 9800@9800PRO Herucles na jakiegos 6800 w rgre wchodzi jakies 200 zetow wiec nie jestem pewinen czy mi sie oplaca. Jeszcze jedno pytanko gdy podkrecam proca (barton 2500xp+) to wlacza mi sie ekran startoewy i dalej nic (zwiecha) i to sam jak podlaczam drugi naped do kompa :( :evil: wydaje mi sie ze to wina zasilacza (noname 350 watt) ale nie jestem pewny. Acha i jeszcze moj komp moze sie przyda jak ktos by chcial odpowiadac na ten temat: Barton 2500+ 2*256 geil CL2, 9800@9800PRO hercules, MSI K7N2 Delta-L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 jakbys mial miernik i umial go uzywac i pomierzyl napiecia tego zasilacz to bys mial pewnosc ze to jego. a tak to ci wszysc ydoradza bez pytania zmiane zasilki (poniekad slusznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Lepiej zainwestuj w nowy zasilacz, bo Gf6800 ciągnie więcej prądu niż Radek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...