Gość hydro2 Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 The Suffering!! Pożądna jakość za Rosądną cenę! jak to mówią Dobre I Tanie :D (DIT-Biedronka) Z Toba tez sie zgadzam w 100%,na szczescie sa tez tacy,ktorzy doceniaja to co dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ludzie wy naprawde jestescie jacys przyglupi. Powtaram drugi raz: to nie TR mialo klimat tylko LARA :twisted: Chryste, chlpcy ile wy macie lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2X Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Fajno ale mnie mimo wszystko Lara i Tomb Rider nie przypadł do gustu. No może tylko mi się podoba Angelina Jolie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ludzie wy naprawde jestescie jacys przyglupi. Powtaram drugi raz: to nie TR mialo klimat tylko LARA :twisted: Chryste, chlpcy ile wy macie lat? tyle ze juz sie nie podniecamy kompiuterowa lara ;) , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2X Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 I macie racje poco się podniecać kimś niedostępnym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no a według mnie to bedzie True Crime: Streets of L.A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...