m4r Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Winamp to przeżytek :P (zresztą zamknęli nullsoft) Tylko foobar 8) Tylko MixVibes Pro. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Default ale na Winampie 5.0 wzwyz (taki niebieski zajebisty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Default na Foobarze, bo i tak prawie cały czas jest zminimalizowany do tray'a, a steruję nim za pomocą Firefox'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Colums UI(zajefajny wyglad) + foobar. Bez zadnych foolook bo to lypa jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 MMD3 i wiecej nie potrzeba. (schemat ciemno-niebiesko-srebny :wink: )Dokładnie takiego używam :wink: Jeszcze BOOM jest niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Colums UI(zajefajny wyglad) + foobar. Bez zadnych foolook bo to lypa jest Ja uzywa pilota od amp w Foobarze, wiec Foolook mi potzreba do wyswietlania tego co leci akurat . POzdrawiam i zobacz nowa skorke Polaka :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Stary dobry WoodAmp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 A znacie moze jakis programik do edycji skin'ów? :) Taki zeby dalo sie np. pokolorować ściagniety skin wedle uznania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 MMD3 :arrow: silver2 | darkblue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Szukam stronki z której mógłbym sciągną formatowanie do foobara.Tyle tylko,że bez żadnych pluginów,samo czyste formatowanie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Szukam stronki z której mógłbym sciągną formatowanie do foobara.Tyle tylko,że bez żadnych pluginów,samo czyste formatowanie....Wygrzeb sobie temat w dziale oprograwanie i tam dostaniesz odpowiedz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 jakbym mógł to bym wogle nie marnował miejsca w pamieci na okna winampa :] absolutnie nie widoczny ( działa w tle) :lol:Mozesz, winamp2 i winamp3 mialy opcje schowania do traya, jak jest z winampem5 to nie wiem. wiem ze moge... schowac do traya 5 bo tak mam.. ale to ne zmiania faktu ze winamp rezerwuje miejsce na okna i grafike... a jeszcze nowa wersja MODERN STYLE... nie dosc ze sie uruchamia 8x dłuzej to jeszcze zajmuje 30MB pamieci :lol:... OLD werszyn na szczescie nie całe 15MB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 aXMMS: MyXMMS: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 wiem ze moge... schowac do traya 5 bo tak mam.. ale to ne zmiania faktu ze winamp rezerwuje miejsce na okna i grafike... a jeszcze nowa wersja MODERN STYLE... nie dosc ze sie uruchamia 8x dłuzej to jeszcze zajmuje 30MB pamieci ... OLD werszyn na szczescie nie całe 15MB... :lol: Nie wiem co za wersje winampa masz ale moja pozera tyle ramu (podczas odtwarzania). Przy oknie pelnego rozmiaru nie przekracza 10MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 wiem ze moge... schowac do traya 5 bo tak mam.. ale to ne zmiania faktu ze winamp rezerwuje miejsce na okna i grafike... a jeszcze nowa wersja MODERN STYLE... nie dosc ze sie uruchamia 8x dłuzej to jeszcze zajmuje 30MB pamieci :lol:... OLD werszyn na szczescie nie całe 15MB...U mnie zminimalizowany Winamp 5 zajmowal okolo 1M pamieci. Co prawda nie uzywalem skorki modern, tylko jakiejs sciagnietej (taki szeroki pasek to byl), ale dzialalo bez zarzutow. Aktualnie korzystam z xmms'a i w porownaniu do Winampa to xmms jest potworem. Wg monitora systemu zzera mi on 46M pamieci i aktualnie jest zminimalizowany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Nie wiem jak to robicie. Winamp 5.03a, zminimalizowany zajmuje mi okolo 1.5 mega, zmaksymalizowany widac ile, chociaz po dluzszym dzialaniu jakies 5-7 megsow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Dobry skin to skin dwa metry pod ziemią przykryty betonową płytą ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 z tego co wiem to nie ma skonów na foobara :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 :lol: Co to jest Winamp i o co tu wogule chodzi. :lol: Dla mnie osobiście niema znaczenia jak wygląda Winamp bo i tak jest zminimalizowany do paska systemowego i go niewidać (skin default), atak poza tym wszystkim urzywam winampa z serii 2.9 bo najmniej zabiera ramu niepamietam dokladnie ile ale coś okolo 2Mb przy pełnym rozmiarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 z tego co wiem to nie ma skonów na foobara :PPoczytaj o foolooks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...