Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 wymyśliłem fajną tapete jak oglądałem ostatnio Roswell - w kegu tajemnic na polszmacie. Logo fbi na pulpicie, tylko nie mam zielonego pojecia skąd je dorwać. na stronie www.fbi.gov jest tylko takie chamskie małe, a ja chce jakieś troche większe - ma ktoś coś takiego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 pobaw sie Photoshopem i sam zrobisz :) a jaka radocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 musze cie zmartwic, ale perzetrzasnalem kilka stron z gogli i sa same male :/ moze duze sa zabronione? ch** go wie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Tu jest wieksze: http://www.fbi.gov/libref/historic/fbiseal/fbiseal.htm Nie linkowalem bezposrednio obrazka, bo jeszcze FBI wpadnie do Liska i nam forum zamkna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...