madmax57 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Q dolicz 10% i masz troche wiecej bo ~1450 ale i tak cena sycaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 a czy bloki wodne też będzie można zakupić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 Jeśli będą je mieli w hurtowni to pewnie że tak. Zaraz sobie druknę o co się mam wypytać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Kwiecien - a spytaj sie go czy nie sprowadzilby mi wiekszej ilosci (ok. 40) blatow do deskorolki ;] Bo takie ilosci to tylko mozna na firme brac... Procent dla niego oczywiscie bedzie ;] No i browar jak mi to sprowadzi :D Jakby co to prosilbym o kontakt na PW... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Kwiecień a czy mógłbyś spytać o zasiłki jakieś ciekawe 420 wat bo u mnie w kompie ciongle 260 :D?? może info na pw W ogóle będzie ktoś w najbliższej przyszłościzamawiał coś z newegg ?? bo mnie właśnie interesuje to http://www.newegg.com/app/viewproductdesc....-153-006&DEPA=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 podepne sie pod ten topik i zapytam o jakis sklep internetowy w Kanadzie-znacie jakiś lub jak go poszukac ps.mam rodzine w Toronto i moga mi cos wyslac...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 To ja jeszcze jedna rzecz poprosze o wycene - kieszen aluminiowa, zewnetrzna, 5.25", na USB 2.0 - przydalaby sie taka zasilana kablem jak od kompa (to bym wymienil kabel amerykanski na europejski...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Dzisiaj około 15:00 przejadę się do tego sklepu. Ceny pewnie na jutro albo na poniedziałek będe wiedział. P.S. Antec TP550W będzie baaaardzo tani :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Kwiecien - a spytaj sie go czy nie sprowadzilby mi wiekszej ilosci (ok. 40) blatow do deskorolki ;] Bo takie ilosci to tylko mozna na firme brac... Procent dla niego oczywiscie bedzie ;] No i browar jak mi to sprowadzi :D Jakby co to prosilbym o kontakt na PW... Chyba raczej tylko części komputerowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 jak ceny będę okazyjne to jestem prawie pewien że w moim kompie nie będzie żadnej części z polski.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 będą będą bo dolar dalej traci na wartości :] może namówie ojca na lcdeka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Kwiecień - chodzi tylko o kupno na ebay'u i przywiezienie tego do Polski ;] Jak bym bral na siebie to UC sie przyczepi (i "niedajboze" Urzad Skarbowy...). A jak on wezmie na firme to dla niego to zaden problem... Bardzo mi na tym zalezy, nie dalbys rade go przekonac? ;] Wszystkie koszty ja pokryje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Byłem dzisiaj. XP-M 2500+ po 290zł (biorę 10szt. będe po 360zł sprzedawał). Koleś sprowadza 100szt. :) Na jutro albo na poniedziałek będzie znał ceny reszty sprzętu :) Torwald - popytam się... :) Dzisiaj będe gadał z nim na GG jeszcze. Narazie numeru Wam nie podam bo myślę jak tu sobie zarobic... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 :D Pogadaj z nim, ew. odezwij sie do mnie na GG. Te 290zl to jest cena po ktorej on bedzie sprzedawal czy kupowal ? ;] Lub ew. cena dla forumowiczow ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ja byłbym zainteresowany Athlonem 64 3000+ s939 BOX i jakąś płytką do niego (np MSI K8N Neo2-Platinum) no i może jakimś LCDikiem :D A jak nie koniecznie musi to być sprzęt komputerowy to ja bym chętnie zamówił pare książek np Game Programming Gems 4. Niestety Helion narazie nie planuje tego tłumaczyć. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mobile za 290zł?? właśnie jaka cena dla forumowiczów?? jeśli mobilek za 290zł to myśle żebym sie skusił,tylko sprzedam swojego 2400+....daj znać jak coś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 a czy bloki wodne też będzie można zakupić?? Najprawdopodobniej... TAK !! Jutro będe jeszcze coś wiedział. P.s. Będzie ktoś chętny na Mobilki 2500+ z gwarancją za 370zł sztuka ?? Bo trzeba zacząć zbierać zamówienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ja bylbym zainteresowany sluchawkami Plantronics DSP-500 lub Sennheiser PC155 ;) W USA taniocha a tutaj ponad 100% przebicia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 ja jestem ciongle zainteresowany tą zasiłką TT 420wat tam za 100 a u nas 4 razy drożej polska rlz ;) bycmoże że wziąłbym nawet kilka tych zasiłeczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Jakby coś to pisać do mnie na GG (4318744). Jeśli będziecie zdecydowani wpłacacie 20% wartości, a przy odbiorze resztę. JA BYM PROPONOWAŁ PRZYKLEIĆ TEN TEMAT NA JAKIŚ CZAS !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 przyłączam się, można by przykleić....Kwiecień a od kiedy będzie ten koleś prowadził sprzedaż online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Pewnie jak wszystko sprowadzi :) UPDATE - ten temat proponuję zamknąć a przykleić ten: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=1197124#1197124 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 właśnie ile trzeba czekać na przesyłke sprzętu z USA do nas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mnie by interesowała taka obudowa jak ta http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38443028 BA-01B-B-B chifteca :] intersuje mnie ile bezie kosztować JEszcze pamieci hynd43 ale podobno w usa są z mnijeszym cl np: 2 lub 2,5 oraz bh-5 ile moga kosztować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Ja byłbym zainteresowany karta graficzna :) Gf 6600GT na AGP np. Leadtek nVIDIA GeForce 6600GT Interesowałoby mnie w sumie znacznie więcej częsci(zasilacz, obudowa Chiefteca). Wszystko zalezy od tego jakie będa ceny. I Ważne pytanie dla Ciebie Kwiecień :!: Czy jesteś pewny tego gościa :?: Czy naprawde można mu zaufać i wpłacić kase :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 NIE PISZCIE PYTAŃ O CENY W TYM WĄTKU !! SPECJALNIE INNY ZAŁOŻYŁEM. Jestem pewien. Nawet pewnie nie będe mu musiał zaliczki wpłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...