Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 No to tak mam do sprzedania: Procesor Pentium III 600Emhz jest on taktowany 6*100 Pamieci 128mb DIMM - sztuk 5 Pamieci 64mb- jedna sztuka. Dyktujcie sowje ceny bo moge sprzedac naprawde okazyjnie tanio!!!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 No to tak mam do sprzedania: Procesor Pentium III 600Emhz jest on taktowany 6*100 Pamieci 128mb DIMM - sztuk 5 Pamieci 64mb- jedna sztuka. Dyktujcie sowje ceny bo moge sprzedac naprawde okazyjnie tanio!!!. nie rozumiem takich wątków takie bzdety mozna sprzedawac na allegro.pl nie dosc ze cena za komponenty jaka dostaniesz jest o niebo wyzsza niz w rzeczywistosci a na pweno niz tu ja duktuje ci cene 100zł za wszystko :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 dla nam przyklad Lisek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Jezu zebys to sprzedawal miesiac temu to za tego proca bym ci nawet 4 stowy dal :(( A teraz musialem cala plyte i proca i zasilacz zmieniac... damn :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 30 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2002 a moze by zrobic dodatkowe podforum typu GIELDA czy bedzie ono na nowym tweaku? bo link do SKLRPU widialem czy to cos innego bedzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambas Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Za pamiec 128 sdram moge dac co najwyzej 70 zl.....od sztuki...:PPPPP Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Moje oferty: 128 MB - 75 zł 64 MB - 35 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 ja bym sie pisal na 128Mb tylko powiedz jakiej firmy i czy chodza na 155MHz na 3.45V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 z tajkch bardziej znanych to sa jedne na Kostkach HYUNDAIa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 Jaka jest cena za 128 ? Piszę się na nią ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2002 90zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 2 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2002 Pamięć tanieje więc 75 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diodak2 Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ile za tego pIII 600MHz? jestem zainteresowany ale w granicach rozsądku:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 dobra zmiana planow PIII poszedl do drugiego kompa. Wysprzedalem troche ramku i obecnie to co mam do sprzedazy : 3*128mb ram SDRAM 1*64mb SDRAM i celka 633mhz ktorego juz prawie sprzedalem na aukcji za 170zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...