PIONUCH PL Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 siemka.od paru dni mam problem z netem.niby stronki chodzą spoko ale gdy np.chce się połączyc z czatem czy z kurnikiem to juz jest kicha wyskakuje kom.nie można nawiązac połączenia z serwerem.JAVE mam nową.to samo z kazzą czy z emulem wogóle nie łączy.jak chce pograc po sieci np.w ET to mi nawet serwerów nie znajduje.nie moga zainstalowac theall seeing eye bo sie nie łączy z serwami.Juz nie wiem o co chodz system stawiałem na nowo i nic.może ktoś ma na to jakies rozwiązanie??pomóżta rodacy.nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Wiecej szczegolow. Jaki system? Jakie lacze? Kablowe, xdsl, cos przez lan? Jakiegos firewall'a zainstalowales? Jesli masz windowsa XP ty wylacz jego "zapore ogniowa". Przelec kompa jakims Ad-warem albo czyms w tym stylu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIONUCH PL Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 MAM XP NÓWKE Z SP2 ALE FIREWALLE WYŁĄCZONE ŁĄCZE PRZEZ KABLÓWKE MODEM MOTOROLLA DZWONIŁEM U NICH NIBY WSZYCHO OK.TO TAK JAKBYM MI JAKIES SERWERY BLOKOWAŁO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...