nitro Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Witam wszytskich!!! Otóż mam taki problem z Win XP SP1: Bootuje się, pokazuje pulpit, ale nie ładuje progsów (NIS, NAV) do tray`a. W tym momencie można uruchomić dowolny program, ale działa w nim tylko "ekran powitalny"... Każda próba wykorzytsania programu kończy sie błędem... Po ok 2-3min. następuje "odegranie" muzyczki i ładują się progsy do tray`a i wszytsko chodzi ok.... Co trzeba zrobić, żeby komp nie czekał tych 2-3 minut? Dla pewności w ogóle wyłączyłem sieciówkę (rozpoznawanie DHCP). Normalnie już dawno byłby reinstall, ale eraz nie mam na to czasu. Pozdrawiam, nitro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Moze jakis antywirus - wylacz go i zobacz wtedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Raczej nie to.... właściwie, to niec nie zmieniałem w konfiguracji kompa i ta sprawa wynikła tak niespodziewanie,że nie wiem nawet, od której stroiny to ugryźć.... Jakby jeszcze wpadły wam jakieś pomysły, to zapraszam do prezentacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jesli nagle i bez twojej ingerencji, to moze nie antywirus a wirus.. Ewentualnie jakis inny program/usluga.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jednak raczej to. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63146 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Dobra, problem rozwiązany... to jednak ten Antyvir..... Cóż... przepraszam za poruszenie tematu już rozpatrywanego na forum... Dziękuję wszytskim za pomoc i życzę szybkiego bootowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...