srekal34 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Witam. Mam kartę jak w podpisie - oryginalnego Herculesa 9800 działającego z biosem od XT i ustawieniami 412/730. Ale zastanowiła mnie ta karta: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=36032444 Jaka jest szansa na odblokowanie tych dodatkowych potoków, czy opłaca się zmieniać? Ile musiałbym dopłacić = ile dostanę za swoją kartę? Reszta kompa to będzie Athlon 64 3200+ Winchester i MSI K8Neo 2 Platinum ;) - co juz postanowione... jest jeszcze opcja zmiany na 6600GT i płyty z PCI-Express...co radzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ja tam radze ci zmienić na tego 6800LE dodatkowo odblokujesz 8 potoków i będziesz miał naprawde sporą wydajność :twisted: która będzie za niską cene :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 a jaki % kart się moduje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ja bym nie zmienial na Twoim miejscu, ale jesli mimo to sie zdecydujesz i bedziesz chcial opchnac radka, daj znac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 daj sobie narazie spokój , czy na tym sprzecie przycinają ci gry, za jakiś czas standartem bedą karty z 256mb na pokładzie i co znowu za pół roku bedziesz zmieniał, no chyba że chcesz mnieć te kilka tyś. 3dmarków więcej , ale jak narazie, to w dotychczasowych grach tobie nic nie da , ja mam ten sprzęt co w podpisie i jak narazie nie miałem większych problemów z grami , jedynie co zauważyłem to brak ramu w grach hl2, doom3 , medal of honor pacyfic .... , jeśli chcesz płytę to już weź z PCI-Express sprzedasz radka i kupisz sobie 6600gt i uzyskasz troche wydajności a nie stracisz nic kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ja mam dwa pytania: 1) Po co? 2) Po co? Mi na moim 9800se@xt wszystko śmiga piknie w full detal razem z aa i anizo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 przekonaliście mnie ;) to teraz wałkujemy zmianę na 6600GT i nforce 4 ;) w sumie wydaje mi się że jak radka sprzedam za ~1000zł, za gfa dam 800, to płyta na nforce 4 nie będzie droższa aż o 200zł od jej odpowiednika na nfroce 3 :] a będzie wydajniej, i bardziej przyszłościowo. Tylko ze to dopiero w styczniu - opłaca się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ja bym tam nie zmienial na twoim miejscu, koledzy w/w maja racje. ja sam zastanawialem sie nad zmiana, ale po kiego zmieniac cos co mi wystarcza i komfortowo moge grac we wszystkie gry na full detail + aa x4 i anizo x8? co innego jak ktos sie przesiada tam z r9200 czy fx5200, pytales o zdanie...znasz tez moje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...