zero666 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 mam komputer....podlacylem sobie internet...po 2 dniach siadl mi komp....bios ysaje piski jak na karte graficzna ( 1 dlugi 2 krotkie) potem jeszcze jakies 2 o nizszej barwie.......znajomy mi powiedzial ze moze to byc wirus ("czarnobyl" czy cos takiego).....komp mi sie teraz nie wlacza....niewidc nic na monitorze......co moge w tym przypadku zrobic????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONK Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 No nie wiem co tobie poradzić , maże wsadz karte graf. pci i wyciągnij tamtą z agp :roll: :? .Albo zresetuj biosa :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Po pierwsze: sprawdź swój zasilacz u kolegi. Po drugie: sprawdź k. graficzną u kolegi. BTW: Wirus czarnobyl atakuje w innym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 sprawdź czy wszystko jest dociśnięte (ram, karty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...