Piwko Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Siemka mam athlonaxp 1600+(na jadrze palomino) i kiedys slyszalem ze sie da odblokowac mnoznik ale niemoge znalesc tego tematu na forum jak ktos wie jak to zrobic to prosze o info. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Mam taki sam procek i tez sie kiedys o to pytalem - z tego, co pamietam to olowek odpada. Zostaje lutowanie lub lakier, ale co do tego drugiego to pewny nie jestem, bo to dawno bylo.. To na pewno jest gdzies na forum, ale musisz poszukac.. Slowa kluczowe: palomino odblokowa i zaznacz 'wszystkie slowa' Edit: Na forum znalazlem cos o tym, ale wygladalo to przewaznie tak: 'palomino to $%$&, kup sobie nowszy na 0,13u' W sieci jest tego troche i dosc ladnie opisane - np: http://www.motherboardfaqs.com/content.php?content.17 No i tak sie zastanawiam... Na zadnej ze stron nie pisze, iz linie robione olowkiem musza byc proste.. Co by bylo, gdybym zamiast zaklejac naciecia i sie bawic, to polaczyl mostki olowkiem objezdzajac na okolo naciecia... ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 nie chodzi ani o prostość ani długość linii - tylk o ich opór ... grafit ma w tym przypadku za duży - ale lakier działa poprawnie (wiem bo lata temu sam odblokowywałem :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 O tym nie pomyslalem - teraz wiem, dlaczego mam z elektroniki 3.0 :) A jaki to dokladnie ma byc lakier? O nazwe mi chodzi no i przyblizona cene..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...