gorskit Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Witam. Od pewnego czasu coraz częściej pojawia mi sie tak komunikat przy próbie połącznia z serwerami za pomoca emule. Wiecie może co jest tego przyczyną i jak się pzed tym obronić. Mam udostępnione jakieś 20 giga danych Pozdrawiam! Your IP is currently blocklisted Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 jeśli jesteś w sieci może ktoś z niej narozrabiał i ty też masz przechalapane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 musisz zmienić IP wiem że IP zaczynające się od 10.XXX są też blokowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ja mam tak co drugi dzień mam ponad 300 osób wyjściowe to samo ip jak się nie myle i przechlapane do większości lepszych serwerów się połączyć nie mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Blacklisted moze byc min. za: udostepnianie zbyt duzej ILOSCI plikow(mozna 20GB ale niektore serwery nie pozwalaja na duza ilosc plikow), uzywanie niedozwolonego moda, czeste (zbyt czeste) proby wbicia sie na jakis serwer (musze sie sprezac bo wlasnie mam zajecia na polibudzie, wiec jak sobie przypomne to napisze za co jeszcze). Oczywiscie jesli jestes w sieci lokalnej to wystarczy ze jakakolwiek osoba z takiej sieci popelnila ktorys z "wystepkow" aby wszyscy mieli przechlapane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...