m4r Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 http://modness.prv.pl/index2.html Stronka zrobiona calkowicie z nudow. No... moze jeszcze zalicze dzieki niej Wybrane jezyki internetowe ;) Jak ktos ma jakies propozycje co pozmieniac, albo jakies fajne texty, to dajcie znac. Na razie mam dosc. (ale jak na strone zrobiona w 2 dni chyba niezle? ;) ) P.S. Oby tylko Interia wytrzymala ;) P.S.2. Juz nie jest na interii... wqr...tralala mnie ich reklamy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ta :D najlepiej opisales P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 E tam ;]]]] Całkowicie z nudów na pałę jest http://paranoya.org/ ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 :P Poczekaj Paranoik az skoncze banner. W tle bedzie lecial antos szprycha albo cos podobnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Po pierwsze to http://www.lipsum.com/ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Mi się strona podoba. :D Dotychczas niewiedziałem że litera Q jest 23 w alfabecie. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 A nie jest? :D Baj De Łej... proponuje w IE kliknac w literke P ;) W foxie i innych ~pop-upo podobnych czar prysnie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 stronka całkiem bardzo fajna ale w operze główna tabela się skurczyła i za to masz minusa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Okej folks. wersja 2.0. dostepna tutaj Jeszcze pare badziewi musze dodac, ale ostateczny lay bedzie wlasnie taki. P.S. Nic nie palilem i nie pilem jak to robilem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 LOL u mnie to dziko wygląda :/ może nie pileś ani nie palileś ale pewnie spaleś :D bo u mnie to taki prostokąt po lewej jest pomarańczowy myślalem że tam sie jakieś menu wgra czy cuś a tu nic:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Nie wiem co jest grane :| . U mnie w domu wszystko jest spox, tak samo na uczelni. Poza tym jedyny blad jaki mi sie udalo stwierdzic w fazie testow to kolor suwaka w firefoxie (css dla niego nie dziala). W IE wszystko OK. Poza tym nie widze roznicy miedzy FF a IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Nie wiem co jest grane :| . U mnie w domu wszystko jest spox, tak samo na uczelni. Poza tym jedyny blad jaki mi sie udalo stwierdzic w fazie testow to kolor suwaka w firefoxie (css dla niego nie dziala). W IE wszystko OK. Poza tym nie widze roznicy miedzy FF a IE. 1204411[/snapback] kolorowe suwaki to wymysl Microsoftu w oficjalnym CSS nie ma tego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 kolorowe suwaki to wymysl Microsoftu w oficjalnym CSS nie ma tego :] 1204732[/snapback] No wiem ze to tylko MS, ale szkoda ze nikt inny tego nie wprowadza (maja jakis patent czy co?!), bo ta opcja akurat w IE mi sie podoba i jest niezlym uzupelnieniem calego CSS (wlacznie z ustawieniami buttonow, pol tekstowych i calej reszty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 No wiem ze to tylko MS, ale szkoda ze nikt inny tego nie wprowadza (maja jakis patent czy co?!), bo ta opcja akurat w IE mi sie podoba i jest niezlym uzupelnieniem calego CSS (wlacznie z ustawieniami buttonow, pol tekstowych i calej reszty). 1205094[/snapback] nie jest uzupelnieniem CSS tylko wymyslem MS :) Jak by to bylo przydatne to pewno by w CSS bylo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 nie jest uzupelnieniem CSS tylko wymyslem MS :) Jak by to bylo przydatne to pewno by w CSS bylo :] 1205294[/snapback] Grrrrr... nie lap mnie za slowa :blink: Jest przydatne. A ze nie ma w css- chyba niedopatrzenie. W css 3.0 powinno byc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Calkiem calkiem stronka.. Ale miazgun miażdzy po calej lini.. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Wiem że miazgum miażdży, ale ta stronka powstała w celu zaliczenia przedmiotu, więc nie mogę aż tak odjechać ;) Chociaż czuję, że jak gość zobaczy o czym jest strona, to go poskręca ze śmiechu :lol: Kumple mieli niezłą bekę jak zobaczyli o czym to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 hehe spoko stronka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...