kacza_015 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Czesc Mam zamiar kupic nową płyte i procka a co za tym idzie takzże ram. Obecnie posiadam płyte główną p6vaa i obudowe atx. I tu jest moje pytanie czy wejdzie mi ten asrock. Dużo o nim czytałem i niewiem którego wybrac zwykłego czy r3 . Wszystko opiera sie głównie na kasie. Teraz mam ramy pc133 czyli tez bede mósiał je wymienic ?? oraz jaki procek do tej płyty wybrac ?? do 200zł Zalezy mi głównie zeby gierki ładnie smigały. O/c nie bede robił bo sie nie znam i niechce czegos zwalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Czy wejdzie nie wiem. Kup r 3.0. Ram nowy najlepiej 512 Mb. Duron 1800. Gierki na takim kompie nie beda ci ladnie smigaly :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 wejdzie plyta tez jes atx i do tego bardzo malutka. pamiec musisz zmienic. procek faktycznie duren 1800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...