Bastek333 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ... co da sie wycisnać z mojego procka ?? I jak to zrobić ?? Tutaj CPU-Z raport : http://www.bastek333.neostrada.pl/cpuz.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ... co da sie wycisnać z mojego procka ?? I jak to zrobić ?? Tutaj CPU-Z raport : http://www.bastek333.neostrada.pl/cpuz.htm Nie za bardzo rozumiem :?: Do większego OC masz za słabe mobo i FSB powyżej 166 to już ryzyko ponieważ KT 333 nie ma blokady PCI/AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 To, co jest to max - mozesz ewentualnie CL2 dac, o ile da rady. Jak powiedzial przedmowca, brak blokady uniemozliwia krecenie wyzej przez FSB - najdalej to moze do 176 dojedziesz ale potem, to ci PCI/AGP zdlawi. Poza tym roznica w mocy bedzie chyba niezauwazalna. Szkoda zachodu.. i sprzetu, gdyby PCI/AGP bylo zbyt wysokie dla jakiegos urzadzenia... szczegolnie dysku, bo grafika to jeszcze jakos by sie trzymala pewnie. Zmien sama plyte i na chwile ci wystarczy, az uzbierasz na procka Albo zmien procka i na chwile wystarczy, az uzbierasz na plyte :) --- <- zacieranie sladow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek333 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Dzięki -pytanie sie wzięło z przeglądania tego forum :lol: i wyników powyżej 2000 dla duronków 1400 -tak w sumie to z ciekaości pytałem ,bo w sumie komp narazie mi wystarcza 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlOsZ4Rd Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ten duron to rev.A a wiec i tak duzo z niego niewyciszniesz gora 300 mhz ja mialem durona 1600mhz tesz rev.A i 1900mhz to byl jego max.ale jak napisali przedmowcy w oc blokuje cie plyta ktora nie posiada blokady PCI/AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 wez mnoznik drut modem zmien, to wyzej pojedziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlOsZ4Rd Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 kamien a skad wiesz ze on niema odblokowanego mnoznikamuj tylko 300 mhz szedl w gore ale mnoznik mial odblokowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek333 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 yyy -nie odblokowywałem mnożnika - mam puszczonego na 166 - czyli chodzi na 1750 - i własnie pytanie ,czy jak odblokuje to dam rade go wyzej pociągnać - ale tutaj już koledzy mnie wyprostowali ,ze gra niewart świeczki - wiec zostaje przy tym co mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...