kulas Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Odchudziłem sobie systema nlitem no i jest wszystko pięknie, ładnie, tyle tylko, że musiałem coś po drodze spitolić bo nie mogę włączyć teraz usługi Audio. Piszę odrazu, że windows media playera zostawiłem w spokoju. Dźwiękówka jest zintegrowana, sterowniki są dobre, bo sprawdzone już wcześniej na nieodtłuszczonym 2003 i wszystko było ok. Odwiedziłem już Panel SterowaniaDźwięki i urządzenia... i no niby jest opcja do zaznaczenia, żeby włączyć Audio, ale po jej zaznaczeniu nie odznacza się "zastosuj" i w rezultacie nic się nie zmienia (usługa dalej nie zostaje włączona). Services.msc także już przerabiałem i, kurde, wcieło gdzieś mi usługę Windows Audio. I teraz pytanko: da się jakoś dodać tą usługę, czy pozostaje tylko i wyłącznie format c: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Teoretycznie da się dodać usługe, praktycznie dużo roboty i nie wiem czy ktoś już próbował coś takiego zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...