Zodiac Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Byłbym wdzięczny za jakieś informacje na ten temat. Słyszałem, że płyta ma pojawić się w okolicach kwietnia, ale nie wiem dokładnie kiedy. I czy wiecie może, jak będzie z wersjami (coś mi się o uszy obiło, że będzie z dźwiekiem/sieciówką/i Bóg wie czym jeszcze na pokładzie). Pozdrawiam Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Był news na tweak'u. Ma zintegrowane wszystko co się da i tylko 3 PCI. Pewnie i tak z przerwaniami beda problemy. ABIT jak zwykle na rynku pojawi się jako ostatni z kosmiczną ceną :( Ale kiedy co i jak - nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiac Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgadza się, cena będzie na pewno nieziemska, ale jeśli o ABITa chodzi - na pewno warto. Mam tylko nadzieję, że wypuszczą okrojoną wersję (nie wiem po co mi dźwiękówka czy sieciówka na płycie). Dzięki za info. Nie pozostaje nic innego, jak cierpliwie czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...