solo/ng Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam. Dzis bede podejmowal decyzje ktora z tych dwoch kart wybrac. Mowa o klasycznym 6800, 12 potokow, 5 vertexow, 325/700 taktowania. Jezeli ktos ma dana karte lub wie cos wiecej niz mozna przeczytac w recenzjach (Czesto dowiadujemy sie niewiele, tyle co juz sie wie, choc sa wyjatki) to z gory thx za info. Ktora wybrac Waszym zdaniem ? Interesujemnie generalnie szum wydzielkany przez chlodzenie, jego ew. redukcja (ale bez vga silcencera, bardziej poprzez obnizanie obrotow na karcie) oraz cokolwiek kto moze poradzic. Jest to spory wydatek, to z checia zaciegne opinni :). z gory thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 dodam ze bede staral sie je modowac (wiadomo loteria) a takze o/c. hardmoda nie bede robil, gdyz z 6800nu na gt/ultra jest ciezej niz z le na 6800. w sumie myslalem nad 6800le, ale a noz bede tym 10% userem ktory trafi na uszkodozne potoki :>. bo w przypadku hardmoda 6800LE@6800NU m/w tak to wyglada. czekam na info:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 sry za *bumpa* ale dla mnie wazne zaraz leci decyzja:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 W sumie bez roznicy, chociaz nie wiem jak z modowalnoscia obu kart. Bierz tego co ma dluzsza gwarancje - Asus powinien miec 3 lata, Winfast 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Florian Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 czy asus 6800 da się więcej podkręcić niz gainward 6800LE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Zdecydowanie Asus, bez pytań, sam mam +doświadczenia z innymi kartami i jestem zadowolony. Moja opinia. Ktoś może się nie zgodzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Winfast ma lepsze chlodzenie http://pclab.pl/art10588-3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Winfasty sie fajnie kręcą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...