gREG PG Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jak usunac koniecznosc wyboru usera przy starcie WinXPSp1. Konto jest tylko jedno...wczesniej nie pojawial sie taki komunikat, az tu nagle przy starcie..wybierz uzytkownika...w faq takiej pierdulki nie ma :) w rpofilu uzytkownika mozna sobie co najwyzej wybrac ikonke, ktora ma sie wyswietlac przy strarcie..ale zeby usunac w ogole koniecznosc wyboru to juz niestety nie... ech..co za lamerski problem :) pomozcie bo mala rzecz a wk.. irytuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Autologowanie trzeba włączyć. Można to zrobić w rejestrze, w Tweak UI lub tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 dziekuje bardzo za szybki odzew :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 zobacz czy nie dodal ci sie jeszcze jeden user na liscie. Mi sie poi zainstalowaniu jakiejs poprawki oprucz mnie i goscia dodal jeszcze jeden user z dziwna nazwa i wtedy windows wyswitlal mi okno wyboru urzytkownika. Po usunieciu tego dodatkowego wszystko wrocilo do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...