kamilllo Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam Mam problem nie wiem jak rozpoznac jaką mam płytę. Gdzieś słyszałem, że można to zrobić po biosie (po tych numerkach na dole ekranu przy starcie komputera - jak dyski wykrywa). Jeśli tak to gdzie wrzucić te numerki, żeby zobaczyć jaka to płyta? Pozdrawiam kamilllo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 heh....mozesz pod winda sprawdzic...... wystarczy ze zainstalujesz jeden z takich programikow jak aida32 lub SiSoftware Sandra :-) Dzieki nim dowiesz sie troche wiecej o swoim kompie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilllo Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Sek w tym, ze nie mam bezposredniego dostepu do tego kompa, a ktos, kto go ma za bardzo sie na tym wszystkim nie zna. Tak wiec jesli tak byloby mozna to byloby najprostsze rozwiazanie. Tylko jak to zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 No wlasnie najlatwiej przez windowsa. Mozesz sprawdzic na plycie z softem do niej albo rozkrecic kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vault Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 zASSAJ PROGRAM CO SIE NAZYWA "EVEREST HOME EDITION" TO JEST TO SAMO CO AIDA 32 TYLKO ZE NAJNOWSZA I TAM WSZYSTKIEGO SIE DOWIESZ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...