BiBeR Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam Temat troche retro, ale wlasnie mam do czynienia z takim prockiem w wersji box i musze zdemontowac calosc i zalozyc swoje chlodzenie. Wentylator udalo mi sie sciagnac, ale nie wiem jak zdjac reszte, zadnych srubek, tylko na radiatorze cos jakby imbusy?? Tyl sie odgina, ale nie chce nic polamac. Kiedys widzialem stronke gdzie bylo opisane, ale to bylo z 4 lata temu i juz tego nie moge znalesc;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 z tylu masz blaszke wielkosci jakies 6x8 [cm]. musisz pociagnac ja w lewo lub prawo. tak aby 4 wystajace mocowania, zeskoczyly. wtedy bedziesz mogl spokojnie zdjac radiator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 No niezupelnie, piszesz o oem, a ja mam boxa. Przod zdjalem, mam problem z tylem, dokladnie tak jak na zdjeciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-O-Y-O-T Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Napisałeś "tylko na radiatorze cos jakby imbusy??" To są naprawdę imbusy a tak dakładnie imbusy z aluminium. Musisz je odkręcić, UWAGA bardzo łatwo je przekręcić bo są aluminiowe. Jak ci się nie uda ich odkręcić to rozwierć im łby tak żeby wiertło doszło do radiatora. Wiem coś na ten temat bo ściągałem radiatory box-owego P II 233 i P II350. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Dzieki za pomoc, udalo sie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 moglbys mi wyslac na pirva ta fotke. bo chyba faktycznie cos mi sie pomylilo, a ta fotka sie nie otwiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...