fat$$dolar Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 MAM PŁYTĘ : ASROCK K7VT6 I PROCESOR AMD SEMPRON 2600XP SAM SKŁADAŁEM TO DO KUPY I BYĆ MOŻE COŚ POMINĄŁEM (PRZESTAWIENIE JAKIEJŚ ZWORKI) PROBLEM W TYM ZE BIOS I WINDOWS CZYTA MI 1100MHZ ZAMIAST 2600MHZ DLACZEGOOOOO?????????? ZA ODPOWIEDZ ZGÓRY DZIĘKUJĘ.A JESZCZE MAM PYTANIE MAM KARTĘ SAPPHIRE RADEON 9200SE 128MB SKĄD WZIĄĆ DO NIEJ STEROWNIK JAKIE BEDZIE NAJLEPSZY???POMOCYYYYY!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 w biosie ustaw fsb = 166MHz, co do drv... omega -> http://omegadrivers.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 przestaw w biosie magistrale fsb ze 100 na 166MHz i będzie ok do radeona ze strony ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 1. Nie pisz capslem, za to sie pkt zrywa 2. To, że procek nazywa się 2600xp nie oznacza, że ma tyle mhz. Jego rzeczywiste taktowanie wynosi ~1800mhz, nie wiem ile dokładnie 3. Rozwiązanie jak wyżej - magistrala na 166mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...