kocurek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 czytałem kiedyś w jakimś expercie,że za pomocą rejestru można zmniejszyć prędkość napędu żeby ciszej chodził,mam liteona x52 i jak wejdzie na obroty to hałasuje niemiłosiernie,ciężko nawet film obejrzeć niestety gazetę zapodziałem i pytanie do Was -jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ja używam i polecam nero drivespeed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 sorka ze sie wcinam ale dlaczego ogladasz filmy z cd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 sorka ze sie wcinam ale dlaczego ogladasz filmy z cd ?czasami z lenistwa ,czasami z braku miejsca na dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Istnieje tez cos takiego jak cd-bremse :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinkler Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ja też używam i polecam Nero Drivespeed, w koncu jest domyślnie instalowany z nero :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...