bkroyal Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam, którą płytę kupić do mojego kompa (konfiguracja w podpisie, tylko ten Gigabyte GA7VAX nieaktualny): 1. ASUS A7V600SE, 2. MSI KT6V LSR, 3. GIGABYTE GA-7VT600 Wszystkie są na KT600 (zależy mi, zeby plyta miala sieciowke na pokładzie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ja polecam NF7 i ic wiecej// a z tych twoich to bym postawil na Asusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroyal Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Asus A7V880 KT880 DDR400 - co o niej myślicie? http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4153...35f413756383830 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letus Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Płytka niczego sobie, jest SATA, giga lan, 4 sloty pod pamięć, zablokowane PCI/AGP więc można się pokusić i o podkręcanie chyba tylko z biosami nieciekawie wygląda ale myślę że można ją śmiało polecić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Asus A7V880 KT880 to dobra plyta kupilem ostatnio i kumpel jest zadowolony i to bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Dolacze sie do pytania, jaka plyte i procka polecilibyscie do 800zl ? Jest 1 warunek zeby na procka wszedł blok wodny Uriel MultiTop. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroyal Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Asus A7V880 KT880 to dobra plyta kupilem ostatnio i kumpel jest zadowolony i to bardzoWitam - kupiłem tą płytę (wypasiona) tylko mam kilka pytań: 1 - odpalając kompa, mam wrażenie, ze wentylator na procku chyba co chwilke się włącza i wyłącza! Czy jest jakaś opcja w biosie, która steruje obrotami wentylatora? 2 - co to jest i do czego sluzy RAID 3 - WiFi (gdzie jest złącze na tej płycie?) 4 - ESC wylacza kompa (jak to wylaczyc?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 (edytowane) WiFi jest na samym dole pod ostatnim PCI. Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Ad1. Nie wiem , nie mam tej płyty ale Manual nie gryzie;) Ad2. To co wyżej, tylko typów macierzy jest więcej. Te które można utworzyć na większości płyt głównych to: RAID 0 (streaping - tak to chyba sie pisze:) - dzieli dane na 2 części i każdy z dysków zapisuje swoją co daje prawie 2 krotny wzrost wydajności, ale jak któryś dysk ulegnie uszkodzeniu to tracisz wszystko. RAID 1 (mirroring) drugi dysk stanowi lustrzane odbicie pierwszego. Zalety to w razie uszkodzenia któregoś z dysków nie tracisz danych a system może dalej pracować po odpięciu uszkodzonego HDD. Wady to koszty bo system widzi tylko pojemność jednego dysku mimo, że masz 2 dyski. RAID 0+1, konieczne są 4 dyski, połączenie obu powyższych metod. Duża wydajność i duże bezpieczeństwo. Po szczególy wysyłam na google. Ad3. Odpowiedź już dostałeś:) Ad4. Manual znów się kłania:) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroyal Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Wiecie nie jestem specem od manuali, bo nie znam wszystkich mozliwosci plyty. Musialbym tlumaczyc calego manuala. Jak znacie i wiecie, ktore opcje odpowiadaja za to wylaczanie kompa ESC to pomozcie. I jeszcze jedno - odpalajac kompa, slysze odpalenie wentylatorow (nastepnie spadek obrotow chwilowy) i dopiero wlasciwe odpalenie kompa (info o karcie graf. - nastepuje kilka sekund od uruchomienia kompa przyciskiem na obudowie) - DLACZEGO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Dolacze sie do pytania, jaka plyte i procka polecilibyscie do 800zl ? Jest 1 warunek zeby na procka wszedł blok wodny Uriel MultiTop. Pozdrawiam Polecilbym: - Abit NF7-S - 389 zł http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36565046 -Athlon XP-M 2500+ cena 400 zł, tylko aukcja sie skonczyla i gosciu jeszcze nowej nie wystawil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galek Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ja mam a7v880 i musze powiedziec ze ma mozliwosci do oc, prosta w obsudze itd. a teraz nie droga bo za 250zl z 3letnia gwarancja;) co do tego uruchamiania to tez tak mam ze jest czarno po czym wskakuje windows, ja bym sie tym nie przejmowal, wazne ze dziala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL3Y Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 jak na kt600 to masz jeszcze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36640733 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Dolacze sie do pytania, jaka plyte i procka polecilibyscie do 800zl ? Jest 1 warunek zeby na procka wszedł blok wodny Uriel MultiTop. Pozdrawiam proponuje nf7-sl+semp2200+hynixd43 512mb koszt kompletu max 850pln. a moim skromnym zdaniem to jest najlepszy zestaw teraz,jezeli ktos chce miec super wydajnosc za mala cene to tylko to. BARTONY ZOSTAŁY PRZEREKLAMOWANE SEMPRON RULEZ :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...