Sid Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam! Tak sobie rano leze i słysze: "Kacper, wstawaj do szkoły" :D No to się podnosze z łóżka - pyk i jeden kabelek od słuchawek sie urwał (Creative, designed for MuVo). No i mam pytanie: co kupić? Bo nie chciałbym wydać 10zł za jakąś kupe co piszcześ będzie ;) Oczywiście nie mam tu na myśli bardzo drogich - mam nadzieje do 50zł sie wyrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 W międzyczasie aż Wy mi doradzicie to ja może zapodam propozycją. Co myślicie o tych(philipsa bo zauwazylem ze duzo tansze od np. sony): Zwykłe Takie już "insze" (btw. kształt mi się nie podoba :D) ;] Mogą być również dobrze z jednym przewodem i asymetryczne(jak te Creativki), nawet bym je wolał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 I znowu bedzie ze jestem fanem panasonica/technicsa :| http://panasonic.pl/oferta.php?prod=364 Mam podobne(czarne), i dobrze sie spisuja (dobrze czyt. 0 trzaskow, czysty dzwiek, bas jak z dobrego Suba i nie znieksztalca reszty pasma, dobrze sie "kleja" do uszu, sa tanie, i wogole). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 I znowu bedzie ze jestem fanem panasonica/technicsa :|Dzięki Ty fanie technicsa i panasonica :P [joke] Hmmm te philipsa za pierwsze co zapodałem chyba odpadną bo jak już mam kase dać to odzaluje te 10zł wiecej i np te: SBCHE261/00 gdzieś widziałem za 29zł o tutaj lub SBCHE250/00 chyba beda w podobnej cenie co te wyzej te panasonici też niczego sobie ale troszke drogawe - 39zł... [EDIT] jutro jade kupić te Panasonic'i - dzięki MareCek ;) A jak nie kupie to przez neta za 54zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 sennheiser mx , model wg funduszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 sennheiser mx , model wg funduszy. Dobrze gada, dac mu wodki PS Jezeli ktos uwaza, ze sluchawki za 40 zl sa drogie to nie mam pytan... PSS przepraszam, nie moglem sie powstrzymac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 @turtles5: Może nie że drogie :P Ale "drogie" bo chce kupić tanie :D Czy jakoś tak :D Byłem w sklepach i nie było tych panasonica ;( byly albo inne modele... i w dodatku np. panasonica magnes zwykly, po prostu najzwyklejsze za 49 :D Jak zobaczylem cene to plum ;) A jednak znów skorzystam z dobrodziejstw neta - za 49 z dostawą pod samą wycieraczke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 @turtles5: Może nie że drogie :P Ale "drogie" bo chce kupić tanie :D Czy jakoś tak :D Byłem w sklepach i nie było tych panasonica ;( byly albo inne modele... i w dodatku np. panasonica magnes zwykly, po prostu najzwyklejsze za 49 :D Jak zobaczylem cene to plum ;) A jednak znów skorzystam z dobrodziejstw neta - za 49 z dostawą pod samą wycieraczke ;) @turtles5: Może nie że drogie :P Ale "drogie" bo chce kupić tanie :D Czy jakoś tak :D Byłem w sklepach i nie było tych panasonica ;( byly albo inne modele... i w dodatku np. panasonica magnes zwykly, po prostu najzwyklejsze za 49 :D Jak zobaczylem cene to plum ;) A jednak znów skorzystam z dobrodziejstw neta - za 49 z dostawą pod samą wycieraczke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 @turtles5: Może nie że drogie :P Ale "drogie" bo chce kupić tanie :D Czy jakoś tak :D Byłem w sklepach i nie było tych panasonica ;( byly albo inne modele... i w dodatku np. panasonica magnes zwykly, po prostu najzwyklejsze za 49 :D Jak zobaczylem cene to plum ;) A jednak znów skorzystam z dobrodziejstw neta - za 49 z dostawą pod samą wycieraczke ;) @turtles5: Może nie że drogie :P Ale "drogie" bo chce kupić tanie :D Czy jakoś tak :D Byłem w sklepach i nie było tych panasonica ;( byly albo inne modele... i w dodatku np. panasonica magnes zwykly, po prostu najzwyklejsze za 49 :D Jak zobaczylem cene to plum ;) A jednak znów skorzystam z dobrodziejstw neta - za 49 z dostawą pod samą wycieraczke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 tez mam muvo i pierwsza rzecza jaka zrobilem po kupnie to poszedlem i kupilem dobre sluchawki jedynym slysznym wyborem jest ... wczesniej wspomniany sennheiser serii mx polecam 450 (mam i sobie baardzo chwale :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 A więc: przepraszam za tego "triple-posta" ale tak jak działa mi net dzisiaj + 'serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego połączenia' + refresh czyli czuje sie usprawiedliwiony ;) Poszło zamówienie na te Panasonic'i - gdzieś we wtorek powiem jaka jakość będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02Pro...ophones^THEPLUG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ja bym zrobił tak.. wyjął malutki srubokrecic.. otworzył słuchawki.. przylutował przewody... cieszył się dalej dzwiekiem :] przecierzs nie bede wyrzucał samochodu jak mi sie koło przebije :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...