marek.t Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 jak myślicie czy to dobrra zamiana Barton 2500+ z zablokowanym mnoznikiem na Barton mobile 2500+ z napięciem 1.45V i odblokowanym mnoznikiem?? chodzi mi o naprawde duże podkręcenie, jak myślicie czy to ma sens? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35896164 i co o tym myślicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ja wlansie tak zrobilem tylko ze juz hjeszce od czwartku nie zamontowalem gdyz nie mam chlodzenia tzn mam ale czekam na pentagrama! i jeszce nie montowalem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 pcmax koniecznie napisz jak zamontujesz i jakie wyniki :lol: w sumie gdyby mój miął odblokowany mnoznik to nie kusiłbym się o tego mobile, ale w sumie mobile to król o/c 8) 8) ale czytałem że większość płyt wykrywa go na poczatku jako 6x100 :? będe musiał zmieniać bios na swoim solteku jak kupie mobile?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ja che zmienic plyte spacjalnie dla tego proca gdyz! takie proce leca ponad 2600mhz! tak wiec chyba sie oplaca! mi zalezy na wysokim fsb a asus z tego co wiem to max to troche ponad 230 ale ni kazdy!!!! bm juz dawno odpowiedzal ale wciaz czekam na chlodzonko pentagram 92CU ! nie che pobrudzic proca stara pasta i zakladac na niego coolermastera za 49zl! dam na 100% jak bede juz cos wiedzial plyta jezeli jest na nforce to moze byc tyolkonie wiem jak soltek z wsokim fsb i jaki ma potencjal overclockerski! tak wiec pozostaje czekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaronek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 zamienil stryjek siekierke na kijek ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 w moim biosie jest FSB do 250mhz, więc wystarczająca, a mój barton 2500+ chodził max. na 2300mhz ale zasilacz nie wyrabiał, ale ciągle się wacham czyzmiana na mobile da mi duża większa wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ja w biosie mam 300, ale nie oznacza ze tyl epojdzie!!! ijaki bartek alboi jaki amd poszedl na fsb 300????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 na fsb 300 to chyba żaden amd nie poszedł 8O 8O najwyższe jakie widziałem to chyba 279Mhz no ja bym był zadowolony z fsb na 220 na moim bartku 2500+ a na mobile to bym szedł do 240-250 :lol: :lol: ale narazie śa to tylko marzenia z moimi pamięciami :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 no to sa z cala pewnoscia mareznia! mobobo tez nie pojdzie na takie fsb! mody bys musial robic! le i tak watpie aby sie udalo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...