Tyciol Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Siema mam takie male pytanie mam 1000 zl i mogli byscie mi powiedziec jakie czesci mogl bym kupic chce tylko kupic procka plyte glowna i ramy wiedz jak macie jakies propozycje dajcie znac czekam najbardziej to mi zalezy na Procku i na plycie glownej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Na twoim miejscu to zaczalbym od zasilacza, bo inaczej pozbedziesz sie sprzetu rownie szybko, jak go kupisz.. Temat byl walkowany z 1000 razy - poczytaj posty na forum - tam jest pelno opini - poczytaj najnowsze i bedziesz mial dosc dobre rozeznanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 racja, ale forton w zupełności ci wystarczy. Kup A64 2800+ za 520,- i Gigabyte K8NS cośtam za 350,-, sprzedaj swoje kości i kup jakieś 512 (chcesz-mam idealne do A64 na handel), a reszta spox ups: nie zauważyłem że masz 512, więc problem jakby z głowy- spróbuj wycisnąć z nich 400MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Chyba zmieniles podpis, bo jak ja pisalem posta, to bylo tam napisane Codegen 300W - chyba ze zwidy juz mam... Albo mi ceche w przegladarce kaszani... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyciol Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 no no zapomnialem zmienic ois bo juz chyba od 2 miechow mam ten zasilacz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...