frankenstein Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Proszę lud z całej Polski o opinie na temat Solteka Sl-75 DRV-4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Bardzo dobra plyta,jedna z lepszych na KT266A,jednak za jakies 30zl wiecej dostaniesz SL-75DRV5 na KT333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Zgadzam sie z opinia _Vip_'a ;], plytka bardzo dobra, w miare w cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 dzieki za pomoc. o kt333 slyszalem ze ma on dodana tylko obsluge szybszych ddr-ow i nic wiecej, a poza tym to tylko chwyt marketingowy. to prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 pamietaj tylko, ze solteki sa nie do krecenia :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Cytat pamietaj tylko, ze solteki sa nie do krecenia :/ Nie do krecenia to sa ECS'y.Jaz mojego Solteka jestem bardzo zadowolony.AthlonXp 1700+@2100+ ,fsb 157 napiecie 1.75V (default).Wiec Bruce chyba jednak da si krecic na Soltekach i to nawet calkiem sprawnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Cytat pamietaj tylko, ze solteki sa nie do krecenia :/ HE HE HE HE HE HE HE HE HE HE i jeszce dłużej mogę się śmiać SOLTEK to jedna z najlepszych płyt do Overclocerstwa Bruce NIE myślałem nigdy że taką GAFE popełnisz np: ZOBACZ MÓJ CONFIG a się przekonasz co daje ta płytka :) Nie bez powodu ma na pudełku napisane BEST Overcloking MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...