Andrew^ Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam :) Mam pytanie czy uwazacie ze radiatorek Cooler master pac-p01 http://allegro.pl/show_item.php?item=36002808 da rade schlodzic zwyklego Geforce 4 mx400 z zegarem 250 (no moze bedzie male o/c) :D . Z gory dzieki Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ponad 22zeta za takie g o w n o ? No co Ty, nie wydurniaj sie tylko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Mam juz ten radiator i zastanawiam sie tylko czy da rade schlodzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Jezeli go kupiles na tej aukcji, to ladnie sie dales przerobic... Za 23 zeta to mozna kupic radiator z wentylem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 nie kupilem go tam nie nie mial bym zamiaru kupywac, mam i final teraz pytanie czy da rade schlodzic gfx-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viruspl Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ja mam takie chłodzenie na Asusie A7N8X-X. hah... 22zeta za to "coś"? Kup jakieś używanie miedziane chłodzenie na proca i zamontuj. Do tego wentyl 60x60 lub 80x80 i jazda z OC :D jedyny mankament to hałas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...