matas Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 No to mój rekord PROC AMD ATHLON Tbred-A 2000+ 1666.6 MHz (12,5x133) CHŁODZENIE Jakieś tam... niedawno w stresie miałem ok. 40 st. C TEMPERATURKA 71 st. C ;] eeee kiedy mi sie zraja bo mi sie nie chce czekac? :/[/google] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 mój max na bartku 2300mhz to był 67C :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Stary poczciwy Thunderbird 850 chodzil przez jakies dwie godziny przy 105C dopoki sie nie zorientowalem ze nie wlaczylem pompki od WC ;) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 duron 1200 85`C ;] cos w budzie grzebalem i kablami zablokowalemwiatraczek i sie ne krecil ;] spostrzeglem sie po paru chwilach jak komp chodzil podejrzanie cicho ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Athlon 3000 XP+ (2333 mhz) - cooler za 20 zł - 70 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 69 na celeronie!!! ale to jeszcze 500 Mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 U mnie max było 54st.... na 2500+, tata Athlon FX-53 tez około 55... mama Duron 1800 to ma 42max chyba..... ale za to u kumpla Athlon 1000@1333 > .... :> 84st:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Na starym Wilamette 1,6GHz miałem coś ponad 80 (bo tyle miałem temp shutdown) i sam się wyłączył, bo przy czyszczeniu zapomniałem podpiąć wentyla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matas Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 a twoj tata politykiem jakims jest??? fx-53?? skad? z nieba ? ;] ;D edit: sorka pomylka.... myslalem ze fx'y sa z deka drozsze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 byly juz takie tematy!!!!!!! poszukac trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 110 stopni :D PIII bez radiatora :D heheh potem polozylem obok suszarke siory zeby byl nawiew :] temp spadla do ok 30 stopni :D heh to byly czasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Palomino 2000+ - 78 stopni ale jak na ten rdzeń malutko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 a twoj tata politykiem jakims jest??? fx-53?? skad? z nieba ? ;] ;D edit: sorka pomylka.... myslalem ze fx'y sa z deka drozsze :] Politykiem? Niee, chyba widać, bo bym był wtedy tępy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Barton2500+@3200+ 85stopni po godzinie grania w NFSU2 z skręconym na min. Pentagramem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Palomino 1500+ @10x167 czyli 2000+ Półtorej roku przy 72 stopniach w stresie. I chodzi dalej u kogo innego :D @Lomax72 I jeszcze nie siadł ???????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Barton 2500, po ostatniej wichurze i niemal całonocnej przerwie w dostawie prądu zaraz po włączeniu kompa miałem na procu 1 stopień. Dobrze że woda w układzie nie zamarzła, chociaż gdyby nie ten dodatek spirytu to kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 AXP 1600..125 stopni przez okolo 10 minut..myslalem, ze MBM przeklamuje bo jakas egzotyczna plyta byla (kumpla komp)...potem zastanowilo mnie to, ze jakos tak cicho jest :) ..koles nie podpial w ogle wiatraka..taki byl podjarany ze szybszego procka sobie kupil i zawolal mnie, bo cos mu dziwnie komputer chodzil :) procek pracuje do dzis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 112 stopni przez kilka minut na celeronie 1000, pacjent przezyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoli Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 95 stopni na celku 550@770 1.9V chodzil tak z 30 minut az sie nie kapnalem, ze wiatrak nie dziala, procek przezyl i jeszcze dlugo dzialal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 74C w prime 95 na Athlonie 2500+ i boxowym coolerze :) Była zima!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 To niezły ten boxowy cooler :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Ale proc sie wygrzał w zime, w lato kupiłem Pentagrama i sie teraz nieźle kręci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Duron 650 : 86C wedlug Abita KT7 - zwiecha w biosie radiator od P90 - chcialem zobaczyc jak wyglada SM3 bo to moj pierwszy Abit byl ,a nie chcialo mi sie zytnio gimnastykowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Moj bartonik zwykle chodzil w temp. 70-75 na boxowym coolerku , niestety ostatnio temperatura wzrosla w stresie do 85C , chyba pora wymienic wiatraczek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Kumpel do mnie przyszedl i powiedzial, ze cos mu wiatrak na plycie przestal sie krecic. Przychodze do niego, akurat jego brat pogrywal w GTA3. Wylaczam kompa wchodze do biosu a tam temperatura 90C. Byl to o ile pametam Duron 900(spitfire w kazdym badz razie). Pytam sie go o kiedy mu ten wiatrak nie chodzi - odparl, ze od tygonia :). Zakup jakiegos taniego Titana rozwazal sprawe. U siebie takiego hardcore'u nie mialem, obecnie srednia temp mojego proca oscyluje w granicach 45C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Cos mi sie poscik zzdublowal. Co jest???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgizmo Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Moj Athlonik 2000+ Xp chodzi all time na ok 55 C i tak od okolo roczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltana Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Palomino 1600+ u kumpla, 92'C przez 3h bo zatarł się wiatrak...z tym że płyta była Abita, więc najpewniej było koło 100-105'C. Ale była jazda, procek był tak gorący że podgrzał całą płytę główną i prawą ściankę obudowy (serio, miała gdzieś 40'C). Kupiłem ten procek, okazało się że to seria AGOIA i chodzi 10,5x175HMz....I dzisiaj go sprzedaję.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 A64 3500+ s939(2247Mhz), nie krecony... po 10min gry w painkillera 73C na boxowym coolerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 kiedys sprzedalem dla kumpla mojego starego amd k6-2 266 puszczony na 3,5x100 przy 2,4V.... no i przy calym zamieszaniu kumpel zapomnial o jednej podstawowej sprawie - zalozyc wogle radiator na proca :| ---- 85 stopni przez pare minut z paroma restartami w miedzy czasie bo sie wieszalo, byl to rok 98/99 a proc chodzi do dzis w serwerze 24h na dobe od 4 lat :) na obecnym sprzecie 92 stopnie, odlamala sie noga od przekaznika z 12V i pompka sie nie zalaczyla, zorientowalem sie po tym ze zaczaleo z kompa dziwnie pachnac... a to taki zapach wydawaly gorace weze eheima :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...