Liptonti Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 jestem nowy w intelu a wlasciwie to nawet jeszce nie :) myslalem o bartonie 2500 ale gostek w sklepeie zarazil mnie intelem i traka konfiguracja Gigabyte GA-8I915P-Duo Pro Intel 915P procek 2,8 /800 grafa GeForce 6600 mozecie cos o tym sprzecie napisac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Co nieco o samym chipsecie i procesorach to zapraszam tutaj: http://www.egielda.com.pl/?a=10&id=89 http://www.egielda.com.pl/?a=10&id=92 Co nieco o grafice: http://www.egielda.com.pl/?a=10&id=94 Polecam mimo wszytko zakupic sobie płytę Asusa P5GDC Deluxe. Zdecydowanie lepsza płyta. Jakie pamięci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 2x256ddr brak kaski na wiecej moze za jakis czas 2 x 512 ddr2 o co chodzi z gniazdem "T" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 2x256ddr brak kaski na wiecej moze za jakis czas 2 x 512 ddr2 o co chodzi z gniazdem "T" Nazwa LGA 775 funkcjonuje tylko w celach markwetingowych. Gniazdo nazywa się Socket T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 hmm ale chyba ta podstawka i taki sprzet bedzie bardziej przyszlosciowy...? niz barton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 hmm ale chyba ta podstawka i taki sprzet bedzie bardziej przyszlosciowy...? niz barton hmm ale chyba ta podstawka i taki sprzet bedzie bardziej przyszlosciowy...? niz barton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1916 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 hmm ale chyba ta podstawka i taki sprzet bedzie bardziej przyszlosciowy...? niz barton hmm ale chyba ta podstawka i taki sprzet bedzie bardziej przyszlosciowy...? niz barton Konkurencja dla tego zestawu jest Athlon64 a nie Barton. Platformy na socket A zupelnie nie oplaca sie teraz kupowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Platformy na socket A zupelnie nie oplaca sie teraz kupowac. Prawda - co innego Socket 939. Sam bym sobie kupil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 ja tylko dodam ze zamowilem sprzet prawie identyczny jak Ty bede go mial kolo srody-czwartku dla mnie super wybor idealne polaczenie wydajnosc-cena jestem caly podjarany czytales jakie bajerki ma plyta? mmmm tylko ja zamowilem z celeronem J 2,66 Ghz wersje plyty nie PRO do tego tez gigabyte 6600 2x256 400 twin morsy CL2,5 a kiedys tak jak piszesz, 2x512 DDR2 a ja dodam jakiegos P4 ohh! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...