..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 jakosc fotek ne jest rewelacyjna: http://strony.wp.pl/wp/snap14/sukcesy.htm jak wam sie pdoba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 No calkiem calkiem,pozostaje mi tylko pogratulowac swietnej roboty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 niezle niezle :), ale raczej dla hardocoreowych zwolennikow AC :), to musi miec dzwiek startujacego MI-2 z pelnym obciazeniem hehehehe, jak komp chodzi to jak wracasz do domu to przez drzwi go juz slyszysz tak? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ja tam zostaje przy swoich 5 cooler masterach. przynajmniej jest ciche :) , pytanie mam co to są te 4 diody pod napędami??? i w sumie najwazniejsze - jaki jest spadek temp.??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Pewnie w pokoju w którym masz kompa, masz ładny wiaterek ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 wiatraczki chodza na 7 V i wcale nei jest tak glosnio jak moze sie wydawac :) przy krecanym procku ( loonknijcie na konfig ) w stresie mam 39 stopni , bylo 47.A te diody mhhhhh :) poprostu diody :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 te diody to 10mm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 te diody to 10mm?jezeli chodzi ci o srednice to 5 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 jeszcze walnij tam LCD - najlepiej graficzny 600x240 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 planuje jeszcze zimna katode do srodka budy wsadzic ;) jak myslicie czy to bedzie dobrze wygladac ?? i czy bedzie widac swiatlo ktore ona wydziela ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 co do tych wentyli na 7V.Moim zdaniem spokojnie wystarczy im 5V ,a i tak zrobia swoje no i bedzie ciszej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 co do tych wentyli na 7V.Moim zdaniem spokojnie wystarczy im 5V ,a i tak zrobia swoje no i bedzie ciszej.przy 8 wiatraczkach i tak nie zauwaze roznicy :) a teraz i tak nie jest glosno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 te diody to 10mm?jezeli chodzi ci o srednice to 5 mm hehe mnie ostatnio kokeś z miasta (częstochowa) przywiózł 10mm superjasną niebieską. po prostu wymiata. takimi będde miał bude oswietloną. zamiast katodów. ale ta cena - 8zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Nie ma żadnej róznicy w dźwięku obojętnie ile jest wiatraków, ja mam w tej chwili 11, ale miałem 12, i nie widze różnicy pomiędzy 10 a 2 wiatrakami... Dobra robota, i rozmieszczenie dobrze przemyślane. Gratuluję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Chyba już nie musisz odkurzac w pokoju :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 te diody to 10mm?jezeli chodzi ci o srednice to 5 mm hehe mnie ostatnio kokeś z miasta (częstochowa) przywiózł 10mm superjasną niebieską. po prostu wymiata. takimi będde miał bude oswietloną. zamiast katodów. ale ta cena - 8zł. ja widzialem zwykle diody ( 5 mm) niebieskie za 8,5zeta :) i w poniedzialem wymieniam te zielone na niebieskie :) mocno swieca i fajnei wtglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 hehe odkurzacz to mam raczej ja - 3 wentylatory nawiewy zamontowane w podłodze :) po tygodniu trzeba filtry czyścić :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Nie ma żadnej róznicy w dźwięku obojętnie ile jest wiatraków, ja mam w tej chwili 11, ale miałem 12, i nie widze różnicy pomiędzy 10 a 2 wiatrakami... Dobra robota, i rozmieszczenie dobrze przemyślane. Gratuluję. thx ;) ale to nie koniec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Ja, gdy miałem 2 takie sunony na 7V to już wydawało mi się strasznie głośno wiec musilem jeden wyciągnąć hehe ciekawy jestem, jaki szum jest przy tylu... Tak pozatym nawet fajnie to wygląda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Ja, gdy miałem 2 takie sunony na 7V to już wydawało mi się strasznie głośno wiec musilem jeden wyciągnąć hehe ciekawy jestem, jaki szum jest przy tylu... Tak pozatym nawet fajnie to wygląda...jak bedziesz jechal samochodem 150km/h to wystaw glowe za okno - poczujesz sie tak jak ja , kiedy jestem 200m od domu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 niezla masakre zrobiles z budy ja mam jede wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy i dwa na wyciag :) i napewno mniej huku a temperaturki moje to 36-39 jak wentyl chodzi na 28V i jest nieslyszalny wtedy, zamiast tyle brzeczkow trzeba bylo cos bardziej meskiego zamontowac na boku :) ale wyglada nawet nawet , osobna zasilke masz na te wentylatory ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 osobna zasilke masz na te wentylatory ? :wink:wszystko ciagnie ja jednym Codegenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 osobna zasilke masz na te wentylatory ? :wink:wszystko ciagnie ja jednym Codegenie :) jakie masz spadki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Calosc sklada sie z 8 wiatraczkow - 5 wdmuchyjachy i 3 wyciagajace. IMO to troche bez sensu. Za duzo wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acych, a za malo wyciagow. W obudowie powinno raczej panowac podcisnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 co to jest podciśnienie??? według mnie liczna nawiewów powinna być równa liczbie wywiewów. no ale są wyjątki. chocby ten. inny przykład mój koleś (ten z częstochowy) nie ciął obudowy, ale ma wentyle w niej zamontowane - jak ten z przodu dał na WYWIEW (czyli wszystkie wywiewały powietrze) to mu 5* spadło na procu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 bez przesady z tym podcisnieniem , pare wentylkow nie jest w stanie zrobic jakiegos duzego podcisnienia, buda musialaby byc hermetyczna a nie miec 1500 sczelin!!!, taka sama ilosc wciagajacych i wyciagaow powoduje ze powietrze sie nie kotluje w srodku i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 bez przesady z tym podcisnieniem , pare wentylkow nie jest w stanie zrobic jakiegos duzego podcisnienia, buda musialaby byc hermetyczna a nie miec 1500 sczelin!!!, taka sama ilosc wciagajacych i wyciagaow powoduje ze powietrze sie nie kotluje w srodku i tyle podcisnienie -> wiecej wyciagow niz wciagow, oczywiscie nie nie mowie o jakims niesamowitym podcisnieniu, ale zawsze ;) chodzilo mi o to,ze dawanie wiecej wentylatorow wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acych niz wyciagowych jest bez sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 nie ciął obudowy, ale ma wentyle w niej zamontowane - jak ten z przodu dał na WYWIEW (czyli wszystkie wywiewały powietrze) to mu 5* spadło na procu. no czyli w srodku bylo podcisnienie :) to ze smiesznie male to inna sprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 mówiąc prościej malała gęstość powietrza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 mówiąc prościej malała gęstość powietrza? fajnie sie tak czepiac slow, no nie? przeciez jest oczywiste, ze zaden wentylator nie jest w stanie wytworzyc duzego podcisnienia. chodzilo mi tylko o to,ze duzo wiekszy sens ma stosowanie duzej liczby wyciagow niz wentyli wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...