TeChsoN Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 witam, mam leadteka a400tdh od jakiegos czasu neidziala mi wyjscie tv nieche wykrywac telewizora :( wydaje mi sie ze to po upgradzie biosa, mam pytanie czy moze ktos zciagnac biosa ktory jest deflautowo w tej karcie i wyslac mi na meila ? bede bardzo wdzieczny oto meil mini-tm@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 tak, nie działa ci własnie dlatego że zmieniłeś bios ! pamiętam jak było z 5900XT też Tv Out nie działał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAGA Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Czy wiesz oczym piszesz :D (w 5900 niedzialal bo zmieniales na model wyzszy wgrywales 5950U ) a on sciagnol bios do 6800 i go w gral i mu niedziala :D sczeze niespotkalem sie jak juz to miale czarnobialy obraz bo wgralem wersje NTSC a ne PAL ale szybka zmiana biosu i jest ok pozatym podam ci ten sam adres co na innym forum http://www.mvktech.net/ tu jest biosow zatrzesienie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeChsoN Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 z tej strony tez sciagalem i nic to niedalo wydaje mi sie ze to moze byc tez inan przyczyna ale no niediaal jade zawiesc kjarte do sklepu i 2 tyg bez kompa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marox66 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 witam mam podobny problem z wyjsciem tv na asusie 9999gt mialem tv philips 21' z wejsciem s-video i dzialalo zmienilem na philipsa 29" przez kabel euro_s_video kibel podczas podlaczania iskrzenie, s_video_czincz raz byl obraz czarno_bialy teraz nic no i niewiem czy reklamowac karte ? jakbys cos wiedzial to daj cynk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Cytat witam mam podobny problem z wyjsciem tv na asusie 9999gt mialem tv philips 21' z wejsciem s-video i dzialalo zmienilem na philipsa 29" przez kabel euro_s_video kibel podczas podlaczania iskrzenie, s_video_czincz raz byl obraz czarno_bialy teraz nic no i niewiem czy reklamowac karte ? jakbys cos wiedzial to daj cynk Czarno-biały, w opcji poniżej wyboru ustawienia monitora/TV jest wybór transmisji sygrału przez kabel, ja zmieniłem w opcji z Chinch na Composite S-Video i pojawił się kolor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...